Sazka Hry - Pozadí Sazka Hry - Popředí
Úvod

Sazka Hry

Nakoukněte k nám
do kanceláře.
Kancelář Pan Zelený Pan Zelený, 30. 5. 2023 Recenze

2020 Hit Slot vs 2021 Hit Slot: Nablýskaný pětiválec s vychytávkami vs ultra rychlý tříválec

Český výrobce automatů Endorphina k nám dopravil hity léta, naplněné vyleštěným ovocem a spoustou vymakaných kombinací. Vyberte si podle počtu válců svůj oblíbený výherní automat a vymačkejte ze šťavnatého ovoce bohaté výhry!

Pětiválcový automat s bonusovými symboly

Hrací automat 2020 Hit Slot v sobě ukrývá celkem 100 výherních linií. Najdeme v něm klasické symboly ovoce, přičemž třešničky, švestky a pomeranče vyplatí jen něco málo. Za citrony s hrozny už se dá rozhodně lépe hrát a středně velké výhry potěší mnohem více.  Vysokou odměnou je sladký meloun, který v 5 kusech nadělí 4násobek sázky. Nejlepším symbolem je zde wild v podobě číslic roku 2020, který v 5 kusech přihraje pěkný 10násobek sázky, takže ho sbírejte jako o život a pokryjte jím celý 1 válec. Nesmíme zapomenout na zlatý pohár, který funguje jako scatter a v 5 kusech vám daruje úžasný 500násobek sázky!

Ultra rychlý tříválec

Tříválcový automat 2021 Hit Slot potěší každého milovníka jednoduchých tříválců. K výhře vám stačí trefit 3 symboly na 5 výherních linií. Třešně, citrony, pomeranče a švestky zde patří k méně hodnotným symbolům a moc vás jejich kombinace nevzruší. Za modré hrozny a nakrájený meloun už vás ovoce pěkně namlsá a zvonek ještě víc. Nejluxusnějšími symboly jsou pěticípé hvězdy s ohnivými sedmami, za které ve 3 kusech slíznete parádní 40 nebo taky 60násobek sázky. Jde se točit!
Pan Zelený: „Za mě vede jednoznačně tříválec. Všechny symboly tu moc dobře znám a násobky jsou tu mnohem větší. Nemusím pořád přepočítávat kolik mi to hodí a vím, že si to náramně užiju!“ Pan Červený: „Za mě je lepší pětiválec, wildů tam padá hafo a těch symbolů, který pak utvořej výherní kombinaci je fakt hodně. Navíc jsem furt napnutej, kdy mi padne 5 scatterů, abych trefil pořádnej big win! “

Mrkněte také na tohle