6 sousedů si rozdělí přes 6 milionů. Jeden z výherců díky penězům oslaví zlatou svatbu!

Dokážete si představit, že byste si se svými sousedy rozdělili několikamilionovou loterijní výhru? Něco podobného zažili obyvatelé metropolitního obvodu Trafford v anglickém hrabství Velký Manchester na severozápadě Anglie.

Přečtěte si také: Vsaďte si nově s přáteli skupinovou sázku Sportky a Eurojackpotu


Šest z nich si předplatilo sázenky v loterii Postcode Lottery, v níž se výherci určují na základě poštovního směrovacího čísla, a jednoho večera jim adresní označení WA15 6QU obrátilo finanční situaci k lepšímu.
 

Dobré jídlo na prvním místě

Sousedé si ze slosování odnesli více jak 6 milionů korun. Pět z nich si přišlo na bezmála milion korun a šestý do party si odnesl přes 2 miliony. Na rozdíl od ostatních si totiž do slosování koupil rovnou dva tikety.

Jeden z výherců, dvaasedmdesátiletý John Flood, se šťastnou novinku dozvěděl při nahrávaném videohovoru s ambasadorkou loterie Judie McCourt a bylo na něm vidět, že jen stěží dokáže skrývat radost.

Bylo to prý poprvé, co vyhrál podobnou částku, a nemohl se dočkat, až se o radostnou zprávu podělí se svou manželkou. Otec a pyšný dědeček dvou vnoučků má s výhrou jasné plány. Objedná své rodině pořádné italské jídlo.
 

Možnost cestovat

Kromě dobrého jídla má ale v plánu také cestování a je rád, že si bude moct užít vytouženou a dlouho vyhlíženou dovolenou v zahraničí. „Konečně zase můžeme plánovat nějaké ty výlety a myslím, že manželka by se chtěla vrátit do Itálie. Příští rok navíc oslavíme zlatou svatbu, takže by bylo fajn podívat se třeba do Ameriky,“ usmíval se do kamery.

Zbylí výherci si pro svou odměnu došli anonymně a ambasadorka každému z nich poslala osobní blahopřání. „Byl to pro nás všechny skvělý začátek víkendu,“ radovala se z jejich úspěchu.
 

Dvojnásobná radost

Loterii poštovních směrovacích čísel u nás sice nemáme, komu by to ale vadilo, když je tu Sportka? Co víc, už zítra večer si v ní můžete zahrát o skutečně obří Superjackpot, který je momentálně na částce 147,9 milionu korun. 

Vstupenku do slosování získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také