Chcete se postavit na vlastní nohy? Zkuste domácí fitness, podcasty a další tipy (II. díl)

Pokud byste rádi přestali pracovat pro druhé a postavili se na vlastní nohy, nechte se inspirovat a začněte hned. Doba přeje odvážným a jak staré pořekadlo praví: „Není čas ztrácet čas.“

6. Podcasty

Od vynalezení radia uběhlo 125 let, ale náš apetit pro poslech není dosud zcela nasycen. Jen v Anglii je dostupných více než 700 tisíc podcastů ve více než sto jazycích a jeden z osmi Angličanů si nějaký poslechne alespoň jedenkrát týdně, což je o 24 % více než předešlý rok.
 

Přečtěte si také: V čem začít podnikat v roce 2022? Jídlo pro mazlíčky, truhlíky a další tipy (I. díl)


Podcasty nejsou populární jenom v Anglii, zájem o ně raketově roste i u nás. Máte opravdu dobrý nápad na originální podcast? Teď je ta nejvhodnější doba ho zrealizovat.
 

7. Ekologie

Ve společnosti je stále vyšší poptávka po ekologičtějších výrobcích a službách, za které si jsou lidé ochotni připlatit. Tento trh se stále zvětšuje a zdaleka není ještě nasycen.
 

8. Sbližování lidí

Nejen covid způsobil, že se lidé přestali potkávat a stále více spolu komunikují online. Napadá vás, jak vrátit lidi zpět do 3D prostoru, seznamovat je a sbližovat? Tímto nápadem určitě zabodujete stejně jako originálními nápady na setkávání v reálném životě. I po něm je teď obrovský hlad.
 

9. Automatizace

Automatizace dostihne v příštích letech řadu oborů. Řidiči tramvají nebo nákladních aut budou za několik desítek let nahrazeny hrstkou dispečerů a roboty. Továrny budou obrovské, ale budou zaměstnávat jen hrstku lidí.
 

10. Domácí fitness

Zhubnout, zpevnit. To jsou cíle, které si každoročně dává snad každý z nás. Jenže komu by se dnes chtělo chodit do fitka, když když se dneska dá dělat z domova už úplně všechno? Přesně na tyto nálady sázejí online sportovní lekce, kterých už je sice dostupných hodně, prostoru je ale ve světě internetu pořád víc než dost. Co třeba online kurz cvičení s potomky či s partnerem?

Už máte v hlavě nápad, za který byste chtěli utratit peníze? Víc než štědré kapesné vám může nabídnout Sportka, kde se teď s milionáři roztrhl pytel. A kde se zrovna v Superjackpotu ukrývá bezmála 86 milionů korun.

Klikněte si pro svůj tiket na zítřejší slosování na tento odkaz.

Přečtěte si také