Chystáte se renovovat či vylepšovat? 3 aplikace nejen pro kutily

S renovacemi a vylepšováním bytů, domů, chat, chalup i zahrad se roztrhl pytel zvlášť v průběhu pandemie. A tento trend pokračuje i nyní.

Přečtěte si také: 10 důvodů, proč je SAZKAmobil oblíbený. Zákazníci s ním šetří a vyhrávají


Přinášíme mobilní aplikace, které se v telefonu budou hodit nejen kutilům tělem i duší, ale i všem ostatním - vždyť poličku nebo obraz sem tam věší úplně každý.
 

My Measures + AR Measure

Android, iOS/Zdarma (+ předplatné)/4,6*


Je jen hodně málo projektů, které se obejdou bez měření. Místnost nebo objekt si také často musíte namalovat na papír, kam pak rozměry zanesete. S tím elegantně pomáhá aplikace My Measures. Ve verzi zdarma si místnost vyfotíte a přímo do fotky jednoduše zanášíte jak délku, tak třeba i úhel, přidat lze i nábytek, který jste si vyfotili v obchodě, a poznámky.
 

Stáhnout aplikaci


V placené verzi, která začíná na 85 Kč měsíčně (při zakoupení ročního předplatného), je celá řada dalších užitečných nástrojů, jako je automatické měření, výpočet úhlů či možnost obrázek zvětšit, otočit a prohlédnout pod lupou. A skvělá je i integrace s laserovým měřičem od Leicy, která je dostupná i v bezplatné verzi. To vše v češtině.
 

Smart Tools - All In One Box

Android, iOS/Zdarma/4,7*


Metr, trojúhelník, úhloměr, vodováha, ale třeba také měřič hlasitosti hluku, metronom, ladička, lucerna nebo píšťalka pro psy. V aplikaci Smart Tools All In One Box najdete snad všechny možné nástroje, které nejen při kutění můžete potřebovat.
 

Stáhnout aplikaci pro Android


K dispozici je celkem 31 pomůcek pro řemesla všeho druhu. Třeba truhláři a stavaři ocení úhloměr s olovnicí, lupu či laserovou vodováhu. Je tu ale také měřič vzdálenosti a výšky, rychloměr, stopky, detektor kovů, měřič vibrací, měřič svítivosti nebo snímač barev.
 

Stáhnout aplikaci pro iOS


V aplikaci ale nechybí ani další užitečné nástroje včetně převodníku jednotek i měn, čtečka QR a čárových kódů, noční vidění, počítadlo a generátor náhodných čísel. To vše zdarma s reklamami, verze bez nich přijde na 79 Kč.
 

Hornbach

Android, iOS, web/Zdarma/4,7*


Hornbach jako prodejnu pro kutily určitě znáte. Jestli jste ale někdy zavítali i na jejich webové stránky, pak určitě víte, že je tu kromě jiného i celá řada velmi podrobných návodů na projekty všeho druhu. To vše je nyní dostupné i v mobilní aplikaci.
 

Stáhnout aplikaci


Až si ji stáhnete, po rozkliknutí menu v levém horním rohu zamiřte do záložky Návody. Ty jsou přehledně členěné podle typu projektu nebo místností, jako je teď hodně aktuální vytápění, jsou tu ale i projekty do koupelny, pro nábytek a dekorace, chytrou domácnost, zahradu a pěstování nebo pro zoo a akvaristiku. To vše nejen v podrobných článcích, ale i jako video návody a k dispozici je i poradenství přes video hovor s odborníkem z tohoto hobby marketu.
 

Zaměřte se na své projekty, užívejte si levné volání a data

Udělat si domov hezčím je motivace, díky které kutilství podléhá tolik Čechů. Zvlášť některé projekty se ale kvůli současným rozkolísaným cenám mohou celkem prodražit. Abyste  ušetřili alespoň na datech a volání od vašeho mobilního operátora, je tu SAZKAmobil.
 

Klikněte pro všechny výhody předpacenek


Naši zákazníci volají od 0,40 Kč za minutu a samozřejmostí jsou i skvělé ceny mobilních dat, které můžete dostat i jako dárek. Pokud si předplacenku dobijete za aspoň 300 Kč, získáváte do konce roku Odměnu za dobití v podobě 2 GB internetu zdarma. Pro náročné dataře máme aktuálně 10 GB balíček, jenž vás bude stát jen 390 Kč.

Oproti jiným nejen virtuálním operátorům má ale SAZKAmobil i další akce a výhody. Třeba superrychlý internet se  spolehlivou a stabilní 5G síťí pro všechny bez omezení. Svým zákazníkům navíc po vyčerpání dat internet nevypínáme, jen zpomalujeme. Zprávu přes WhatsApp či jiné komunikátory tak vždy odešlete.

Přečtěte si také