Eurojackpot přinesl padesátiletému Čechovi přes 8 milionů korun. Část výhry věnuje na charitu
Poprvé si tenhle sympatický muž vsadil před dvanácti lety, tehdy jeho volba padla na u nás nejoblíbenější Sportku. Pro tikety si chodil příležitostně a jakmile se u nás na podzim roku 2014 začal hrát Eurojackpot, rozhodl se vyzkoušet své štěstí i v něm. A s trochou nadsázky můžeme říct, že to byla láska na první pohled.


Přečtěte si také: Co nám přináší pocit štěstí? Silné mezilidské vztahy, altruismus i symboly a rituály


Sázenky do Eurojackpotu si pravidelně kupuje od doby, kdy se tato oblíbená evropská loteri do České republiky dostala. Když se dozvěděl, že k pátečnímu slosování přibude ještě to úterní, udělalo mu to neskutečnou radost a své štěstí od té doby pokoušel hned dvakrát v týdnu. Loterie mu na oplátku přinesla několik menších výher a jedu dokonce i větší, v hodnotě 35 000 korun. Jedno úterní slosování k němu bylo ale obzvlášť štědré. Nadělilo mu totiž krásných 8 370 094 korun.


Plná hlava nápadů

„Výsledky slosování si pokaždé kontroluju na internetu. Většinou si k tomu udělám čaj nebo kávu a pomalu usrkávám. Tentokrát to bylo trošku jiné. Jakmile jsem viděl výsledek, okamžitě jsem na svůj oblíbený nápoj zapomněl a v hlavě mi běžely jen nejrůznější nápady na to, co s výhrou udělám,“ vyprávěl nám zasněně při osobním setkání.

Od slosování je prý mnohem šťastnější, a to hlavně díky tomu, že se mu pořádně ulevilo. Na nějaký čas se bude moct rozloučit s jakoukoliv finanční nejistotou, a navíc si splní i nějaká ta přání.


Nečekaný životní zvrat

Tím největším je stěhování. Spolu s manželkou, s níž se o dobrou zprávu hned podělil, už mají nějaké pěkné byty vyhlídnuté a zbývá jim jen vyrazit na prohlídky. „Nemyslel jsem si, že se ještě někdy budu stěhovat, ale když se objevila tahle možnost, nevidím důvod, proč ji minout. V současném bytě už jsme hodně dlouho a není úplně podle našich představ, takže tuhle příležitost chytíme, jak se trefně říká, za pačesy.“

Kromě toho značnou částí z výhry přispěje muž i na charitu, aby zlepšil život lidem, co neměli stejné štěstí jako on.


Staňte se milionářem i vy!

Máte i vy jasné plány, co byste s penězi podnikli? Tak nezbývá, než je vyhrát! S Eurojackpotem máte tu příležitost hned dvakrát do týdne a pokaždé se hraje o opravdu vysoké sumy.

Sázenku si můžete pořídit jako náš výherce v trafice či na jakékoliv jiné prodejně s nabídkou Sazky, případně si ji koupit z tepla a pohodlí domova na internetu

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elelments.
 

Přečtěte si také