Hledáte zábavu na pár minut? Tyhle hry vás budou bavit (II. díl)

Hrát se dají o přestávce, při čekání na cokoliv, zábavu si s nimi ale užijete i při dlouhých sychravých víkendových odpoledních, kdy nebudete vědět coby. I když totiž jedna hra trvá jen pár chvilek, je dost pravděpodobné, že když se jenom trošku zapomenete, strávit s těmito kousky můžete i dlouhé hodiny.

Přečtěte si také: Máte dlouhou chvíli? Tyhle hry vás zaručeně zabaví (I. díl)


Divoká honička po střechách vlaků s naštvaným hlídačem a jeho vzteklým psem, jednoduchý, zato prudce návykový boj o území a jedna podařená deskovka z kategorie spoj tři. Za tyhle hry strčíme ruku do ohně!
 

Subway Surfers

Android, iOS/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,7*


Chcete zažít pořádnou akci? Honičku po střechách vlaků v metru i venku přináší dneska skoro už legendární hra Subway Surfers. Potkáte se v ní s Jackem, Trickym a Freshem a spolu budete utíkat před nevrlým hlídačem metra a jeho vzteklým psem. Přeskakovat přitom budete z jednoho vozu na druhý a taky z jednoho vlaku na druhý s tím, že proti vám budou střídavě jezdit po třech kolejích.
 

Stáhnout aplikaci


Na trase vás samozřejmě čekají překážky a také vražedné tempo, které se postupně zrychluje. Na pomoc ale máte celou řadu zlepšováků, jako je například vznášecí skate nebo jetpack, tedy létající batoh. Ty buď dostáváte jako odměny za výkony, anebo si je můžete dokoupit, i bez investice jediné koruny se ale hra dá hrát celkem na pohodu. Bonusem jsou ůzné události, při kterých proháníte hlídače po celém světě, nyní například v Mexiku.
 

Paper IO 2

Android, iOS, online/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,4*


Princip hry je úplně jednoduchý - ukousnout si co nejvíc území. Na začátku máte jen malé kolečko o velikosti 0,66 %. Proto vyjíždíte do okolí, a když se vrátíte, území, které jste právě objeli, je vaše. V hracím poli jsou ale nepřátelé, kteří vaše území jednak kradou a jednak vás přejetím vaší linky mimo vaše území mohou také zabít. Stejně jako vy je.
 

Stáhnout aplikaci pro Android


Za každé tři zabité nepřátele dostáváte jeden ze tří pomocníků, jako je ptačí oko či zrychlovač. A vítězem se stanete ve chvíli, kdy získáte 100 % území.
 

Stáhnout aplikaci pro iOS


Hra je zdarma s možností nákupů, nejsou ale vůbec nutné. A i když jde o populární hru, má i po letech, co ji hrajeme, dost chyb. Je to ale skvělá oddechovka, a tak to vývojářům občas se skřípěním zubů promíjíme.
 

Triple Match 3D

Android, iOS/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,9*


Her ve stylu „Spoj tři“ najdete v obchodech s aplikacemi nepočítaně. V téhle dostanete na počátku velkou hromadu předmětů, kde hledáte vždy tři stejné. V dolní části máte k dispozici celkem sedm okýnek, kam si předměty ukládáte. Když najdete trojici, zmizí a vám se uvolní místo na další.
 

Stáhnout aplikaci pro Android


Cílem je najít daný počet konkrétních předmětů s tím, že poměrně triviální úrovně střídají ty sakra těžké. K jejich splnění ale máte k dispozici celou řadu pomocníků, které získáváte jako odměny či si je lze zakoupit.
 

Stáhnout aplikaci pro iOS


My už jsme ale odehráli několik set levelů a ještě z nás nedostali ani korunu. K ozvláštnění slouží všemožné turnaje i měnící se odměny, které se tu objevují celkem pravidelně.
 

Hrajte 5 minut i hodinu, nemyslete na drahá data

Baví vás online hry, ale štvou vás vysoké ceny dat u vašeho operátora? A už jste viděli nabídku SAZKAmobilu? Své zákazníky rozmazlujeme skvělými cenami a celou řadou akcí a výhod. Populární je například Odměna za dobití předplacenky za aspoň 300 Kč, za níž získáváte jako dárek rovnou 2 GB dat místo původního giga.
 

Klikněte pro všechny akce SAZKAmobilu



Zákazníci jak předplacených, tak paušálních služeb si navíc nyní mohou pořídit zvýhodněné  datové balíčky mobilního internetu. Pro opravdu velké dataře je tu balíček o velikosti 10 GB, který až do konce roku získávají jen za 390 Kč. A jestli tolik mobilního internetu nepotřebujete, potěší vás 5 GB za zvýhodněnou cenu 290 Kč, který si můžete objednat do konce října.

Přečtěte si také