Jak vyplnit tiket? Tady jsou čísla, která ve Sportce padají nejčastěji

I přesto, že Sportka je hra náhoda a každé číslo může z osudí padat stejně často, máme pro vás unikátní statistiku nejčastěji tažených čísel z osudí.

Přečtěte si také: Nejdřív vyhrál přes 700 tisíc, teď z něj Sportka udělala milionáře


V prvním tahu zatím vede míček s číslem 47, ten padal z osudí nejčastěji, ve druhém tahu to pak byl míček s číslem 12. Až budete příště vyplňovat svůj tiket do loterie, možná právě tato políčka byste mohli zaškrtnout.
 

Šťastná sedmička

Zajímavé je, že ani jedno ze zmíněných čísel nepatří mezi ta, která lidé dlouhodobě sází nejčastěji.

Tam najdeme „šťastnou“ sedmičku nebo čísla 19 a 9.
 

Jaké číslo padalo nejméně?

Pokud bychom šli na vyplňování tiketů opačně, můžeme se podívat na čísla, kterým byste se měli vyhnout. Z nejméně úspěšných jsou to zatím čísla 45 v prvním tahu a 43 ve druhém tahu.

Dobrým nápadem je ale také vsadit na čísla, která jsou vyšší než 31. Důvod je přitom nasnadě. Spousta lidí volí svá šťastná čísla, která jsou nejčastěji kombinací dat narození jejich blízkých či rodinných událostí. Pokud tedy zvolíte čísla od 31 do 49, v případě, že padne Superjackpot, je velká šance, že se o něj nebudete muset s nikým dělit.
 

Vsaďte na náhodu

Anebo vsaďte na náhodou. Z našich statistik dlouhodobě plyne, že šance na výhru jsou v případě vlastních čísel i náhodného tipu téměř vyrovnané.

Už víte, jakou strategii zvolit, abyste dneska večer trefili Superjackpot 157 milionů korun? Vstupenku do dnešního losování Sportky si můžete pořídit na pár kliknutí na internetu.

Přečtěte si také