Kolo odměn, nová soutěž SAZKAmobilu je tady! Vyhrát můžete až tisícový kredit navíc

Jste zákazníkem SAZKAmobilu a do toho si rádi hrajete? Potom pro vás máme jednu skvělou zprávu! Největší český virtuální operátor právě spustil novou soutěž Kolo odměn, kde budete vyhrávat jen díky tomu, že budete volat, textovat nebo datovat.

Přečtěte si také: SAZKAmobil zrychluje a výrazně zlevňuje mobilní data


Ve hře je spousta kreditu navíc a každé zatočení vyhrává. U tohoto mobilního operátora tak získávají zákazníci další, v pořadí už čtvrtou možnost, jak se za využívání jeho služeb odměnit.
 

Sbírejte SIMkačky a vyhrávejte

Princip soutěže je velice jednoduchý. Abyste si mohli zatočit Kolem odměn, je třeba nejdříve nasbírat celkem 10 bodů, takzvaných SIMkaček. Ty získáte za aktivity, které běžně děláte, jako je třeba dobíjení kreditu nebo aktivace balíčku volání, SMS či mobilních dat. Vše je ale zaměřeno na online Samoobsluhu nebo mobilní aplikaci SAZKAmobilu, což jsou ostatně i místa, kde Kolo odměn najdete a můžete si zahrát.

Za každou aktivitu pak obdržíte předem stanovený počet SIMkaček. Třeba za takový balíček 100 minut volání + 100 SMS získáte 3 SIMkačky, pokud si aktivujete balíček 30 GB internetu, dostanete hned 7 SIMkaček.
 

Informace o Kolu odměn


Po nasbírání 7 SIMkaček obdržíte takzvanou Výzvu, což je jediná možnost, jak získat zbývající 3 SIMkačky, potřebné k roztočení kola. Výzvy se nemusíte nijak bát, Kolo odměn SAZKAmobilu na vás žádnou záludnost nechystá. Zadané výzvy se totiž stanovují vždy na základě toho, jakým způsobem svou předplacenou kartu nejvíce využíváte. Proto pro vás její splnění bude určitě hračka a kredit navíc bude hned na dosah.
 

Vyhrávejte desetikoruny, stovky nebo rovnou 1 000 Kč

Máte splněno a na kontě 10 SIMkaček? Skvělé! V online Samoobsluze nebo v mobilní aplikaci SAZKAmobilu si nyní můžete zatočit Kolem odměn a užít si svoji zaručenou výhru. Hodnota kreditu navíc, kterou si můžete vytočit, je 20, 30, 50, 500 nebo 1000 Kč.

Kolikrát si za jeden měsíc Kolem odměn zatočíte, je jen na vás. SAZKAmobil účast v soutěži nijak nelimituje.
 

Čtyři způsoby, jak se nechat odměnit

Kromě výher z Kola odměn můžete čerpat celou řadu dalších skvělých bonusů. Jako dárek na uvítanou máme pro nové zákazníky 1 GB mobilního internetu zdarma. Mobilní internet zdarma nebo například volání či SMS za 1 Kč získáte jako Odměnu za každé dobití kreditu alespoň 300 Kč. Dalších až 600 Kč kreditu lze získat za doporučení SAZKAmobilu svému okolí. To jsou celkem čtyři možnosti, jak se můžete nechat odměnit za využívání služeb tohoto virtuálního mobilního operátora.

Pokud si chcete zahrát Kolo odměn nebo vyzkoušet i zbylé odměny, ale zatím nejste zákazníkem SAZKAmobilu, není nic jednoduššího než si svoji předplacenku pořídit. K dostání je nejen ve všech prodejnách s terminálem Sazky, objednat si ji ale lze i online z pohodlí domova. V e-shopu si také můžete vybrat své telefonní číslo a my vám SIM kartu na vybranou adresu zdarma doručíme do 3 dnů. Navíc SIM kartu s úvodním kreditem 150 Kč nyní pořídíte jen za polovinu ceny tj. 75 Kč.
 

Klikněte pro objednání SIM za polovic


Více informací o předplacence a uvedených akcích SAZKAmobilu najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také