Na Google Play bezpečně zaplatíte přes Paysafecard. Navíc nyní můžete vyhrát PINy zdarma!

Tomuto platebnímu kanálu důvěřují i velké světové společnosti. Proto pokud si občas dopřejete nějakou tu placenou aplikaci nebo předplatné na Google Play, voláte přes Skype anebo streamujete muziku na Spotify, i zde Paysafecard můžete využít.
 

Přečtěte si také: SAZKAmobil přichystal Datové léto. Nejoblíbenější balíčky nyní se slevou až 30 %


Po zakoupení Paysafecard získáte 16místný PIN kód, v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1 200 Kč nebo 2 500 Kč, jehož prostřednictvím bezpečně zaplatíte. Paysafecard navíc zakoupíte na 5 600 pobočkách s terminálem Sazky, od bezpečných plateb v hotovosti na internetu vás tak dělí jen pár kroků.

Nyní navíc při zakoupení PINu Paysafecard můžete hrát o další PINy zdarma. Ve hře jsou PINy v celkové hodnotě 100 000 Kč. Hlavní výhrou je pak PIN v hodnotě 25 000 Kč.
 

O co se hraje:

1x PIN v hodnotě 25 000 Kč
10x PIN v hodnotě 2 500 Kč
200x PIN v hodnotě 250 Kč


Jak hrát? Stačí v období od 10.8. do 15.9.2021 zajít do obchodu s terminálem Sazky a koupit si PIN Paysafecard v minimální hodnotě 500 Kč. Poté ho jen zadáte na adrese paysafecard.com/sazka2021.

Zapojení do soutěže je velmi jednoduché: nejdříve zadáte desetimístné sériové číslo a poté čtyři číslice z šestnáctimístného PINu. Čím rychleji formulář vyplníte, tím větší máte šanci vyhrát některý z uvedených PINů.
 

Čím víc PINů zadáte, tím větší šance na výhru

Počet soutěžních PINů, které na stránky zadáte, navíc není nijak omezen. To jinými slovy znamená, že čím víc PINů zadáte, tím větší šanci na výhru máte.

Ať už si tedy chcete pořídit aplikaci v Google Play, volat přes Skype, předplatit si členství v herním světě Playstation nebo v hudební službě Spotify, Paysafecard je určitě správnou a hlavně bezpečnou platební metodou.

Jak už bylo řečeno, pro PINy na bezpečné online nakupování si můžete zajít na mnoho tisíc prodejních míst po celé republice. Nevíte, kde je to nejbližší? Klikněte si pro něj na naši interaktivní mapu na tomto odkazu.


Služba Paysafecard je v prodejní síti Sazka dostupná pouze zákazníkům starším 16 let. Soutěž pořádá společnost Paysafecard.

Přečtěte si také