Nevíte, jaký stírací los je přesně pro vás? Tyto jsou sázkou na jistotu!

Zlatá rybka, která plní hned tři přání. Pohádková renta, ale i několikamilionová hotovost, jež nabízejí losy Rentiér. Anebo Černá perla, kde si můžete setřít až 10 000 000 Kč.

Přečtěte si také: Za 4 miliony, které mladá maminka vyhrála na Zlaté rybce, zajistí své rodině pohádkové bydlení


Sázkou na jistotu je ale také hravý Mates či Tutovka, která vedle milionových výher nabízí také hru Druhá šance o 13 aut Seat Leon. Který si vyberete vy?
 

Luxusní Černá perla

Každá je jedinečná a může být milionová. Takové jsou Černé perly, které udělají velkou radost nejen ženám. A protože stírací losy vypadají opravdu luxusně, jde také o skvělý tip na dárek ať už pro vaše blízké, jimž už bylo 18, či třeba kolegy v práci. Cena Černých perel začíná už na padesátikoruně (u online losů dvacetikoruně), hraje se s nimi ale o miliony. V případě Maxi Černé perly je to dvakrát částka 10 000 000 Kč a v celé emisi jsou výhry za stovky milionů korun. Černé perly najdete jak v mnoha tisících prodejnách nebo na poštách, tak i online. Prohlédněte si všechny Černé perly na tomto odkazu.
 

Užijte si život Rentiéra

Los, který vám může nosit parádní rentu a k tomu přihrát ještě okamžitou výhru 5 000 000 Kč, to je populární Rentiér. Radost s ním uděláte všem mužům, velmi rády ho ale stírají i ženy. Vždyť kdo by nesnil o životě rentiéra? Losy Rentiér pořídíte od 50 Kč (online los již od 20 Kč) a vyhrát díky nim můžete měsíční rentu až 100 000 Kč na 5 let. Tři symboly „R“ na losech Mega rentiér pak znamenají ještě okamžitou výhru 5 000 000 Kč. Rentiéry hledejte v každé dobré prodejně se žlutou koulí Sazky stejně jako na internetu. Rentiéra přesně podle svého gusta si vyberete na tomto odkazu.
 

Zlatá rybka plní 3 přání

Co byste si přáli, kdyby na vás z vody vykoukla Zlatá rybka? Bylo by to nové auto, dovolená nebo rovnou miliony? Setřete Zlatou rybku a při troše štěstí budou vaše přání splněna. V hracím poli můžete objevit poukaz na auto za až 900 000 Kč, voucher na dovolenou v hodnotě až 250 000 Kč anebo hotovost v podobě částky 8 000 000 Kč. To už je spousta splněných přání! Všechny Zlaté rybky najdete na tomto odkazu.
 

Losy od Sazky mohou přinést až 13 milionů

Losy zpravidla hrajeme, abychom se pobavili, s těmi od Sazky se ale navíc můžete proměnit na multimilionáře. Skvělým tipem je v tomto ohledu stírací los Drahokamy, kde čeká hlavní výhra v hodnotě 13 000 000 Kč. Chybu ale rozhodně neuděláte ani s Pokladem, který ukrývá 10 000 000 Kč. Oba losy najdete v prodejnách, jaku jsou trafiky, čerpací stanice nebo pošty. Klikněte si pro tu nejbližší na tento odkaz.
 

Online ještě o 2 miliony víc


Pro skutečně velkolepé výhry nemusíte nikam chodit - získat je můžete ze svého oblíbeného gauče, ale třeba i ve chvíli, kdy si budete krátit dlouhou chvíli při čekání na autobus. I online losy od Sazky slibují víc než lákavé výhry. Los Cash 300 vám může přihrát 12 000 000 Kč a Cash 500 dokonce 15 000 0000 Kč. Všechny naše online losy najdete v mobilní aplikaci Sazky, ale také v telefonu nebo na tabletu. Staňte se díky nim milionáři na tomto odkazu.

Přečtěte si také