Nový čínský rok začal! Co rok Zajíce přinese a kdy si během něj ideálně vsadit?

Začátek nového čínského roku tentokrát připadl na 22. ledna 2023 a nese se ve znamení vodního Zajíce. Podle čínské mytologie patří tohle stvoření k vyvoleným a podle všeho poskytne po předchozích náročných letech trošku klidu.

Přečtěte si také: Plánujete investovat do zlatých mincí? Poradíme, na co si dát pozor při výběru


V tomto roce byste se měli zaměřit hlavně na budování stability a hlubších vztahů s vašimi blízkými, objevování vlastní kreativní stránky a prioritizování péče o sebe sama. Jestli se tedy o sebe momentálně příliš nestaráte, přišla ta správná chvíle to napravit!
 

Čas na investice

Rok 2023 má být podle čínského horoskopu ideální pro úspěch v kariéře i finanční oblasti. Buďte otevřeni všem potenciálním změnám a příležitostem a nebojte se v průběhu roku pozměnit a upravit své finanční plány. Zásadní je stanovit si rozpočet a při jeho dodržování si budovat disciplínu.

Od věci není ani investování. Pokud s ním teprve začínáte, neskočte po první možné příležitosti, ale raději se pořádně vzdělávejte. Rozhodně se vám vyplatí sjednat si schůzku se spolehlivým finančním či investičním poradcem.
 

Co vám přinese štěstí?

V tomto lunárním roce vám přinesou štěstí čísla 5, 7, 9 a číslice, jež je obsahují, tedy například 29, 37 a 45. Myslete na to, až si příště budete vybírat čísla na svém tiketu.

Jistou porci úspěchu vám naservírují i jednotlivé dny. Ty nejšťastnější budou v každém měsíci připadat na 15., 27. a 30. den, kdy by se vám při nákupu tiketu či při losování mohlo více zadařit. Zvlášť dobrý na to bude měsíc březen, který je se znamením Zajíce propojený.

Štěstí nosí i barvy, které si při sázení můžete obléknout nebo si je dopřát na nějakém doplňku. Ideální je na to modrá, zelená, žlutá a černá.
 

Šance každý den

Teď když víte, kdy a na co si vsadit, není nic jednoduššího než si svou sázenku pořídit. Skvělou příležitost nabízí třeba Šťastných 10, kde je možné si zahrát hned dvakrát denně. Tiket si můžete pořídit na každé prodejně s nabídkou Sazky či kdykoli a odkudkoli na internetu.

Přečtěte si také