Prestižní finále Sazka eLeague ovládli Sinners a Hippomaniacs

Z celkového vítězství se po více než dvou letech před fanoušky radovali Sinners (CS:GO) a Hippomaniacs (Dota 2). Semifinále a finále Sazka eLeague ve hře Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) slibovalo velkolepou podívanou a vyrovnané hry všech čtyř týmů, které do zápasů na veletrhu For Games postoupiliy V úvodním semifinále si Enterprise poradili s týmem Entropiq Prague, v druhé bitvě o finále uspěli Sinners, kteří dvakrát otáčeli duel s eSubou.

Přečtěte si také: Sazka se stává generálním partnerem herního týmu Sinners


Doprovodný program byl navíc obohacen také autogramiádou Sinners, kterou si užili jak hráči, tak zejména fanoušci, kteří na výstavišti zůstali až do večera.
 

eSuba přehrála Entropiq Prague

Sobotní program otevřela bitva o třetí místo, ve které uspěla eSuba a na čtvrtém místě nechala Entropiq Prague. Následoval showmatch populárních influencerů a content creatorů jako Mikýře nebo Jirky Krále, který sklidil velké ovace přítomných fanoušků.
 

Podívejte se na showmatch influencerů


Ve finále před plnou tribunou předvedli Sinners ohromný comeback, když otáčeli nepříznivý vývoj v celé sérii proti Enterprise. Česko-slovenská CS:GO jednička ovládla doposud každý split Sazka eLeague a letos tomu nebylo jinak.


Sinners byli z vítězství nadšeni

Kromě skvělé stage hráči ocenili především elektrizující atmosféru a podporu fanoušků, na kterou reagovali také zástupci Sinners. Jak se vítěznému týmu finále Sazka eLeague líbilo, se rozpovídali i v článku na tomto odkazu.

Neděle patřila komunitě hry Dota 2, pro kterou bylo finále ohromným zážitkem. V posledním zápase sezony o pohár, prsteny i finanční prémii se utkaly nejúspěšnější domácí týmy eSuba a Hippomaniacs. Výsledkem byla jednoznačná výhra druhého jmenovaného celku, který přejel svého soupeře 3:0 a mohl slavit triumf.


Velkolepé finále Sazka eLeague je tedy za námi. Děkujeme organizátorům a návštěvníkům, gratulujeme vítězům a už se nemůžeme dočkat dalších skvělých esportových zážitků, které Sazka připravuje.

Přečtěte si také