PREVIEW - 24. kolo německé Bundesligy
Brémy vs. Frankfurt - 01.03.2020 18:00
Ve čtyřiadvacátém kole Bundesligy se spolu v neděli na Weser-Stadion od 18:00 utkají Brémy a Frankfurt. V tomto utkání se střetne sedmnáctý s jedenáctým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok jedenáct bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 2:2. Brémy v minulém ligovém kole hrály proti Dortmundu a ztratily všechny body, domácí jsou bez formy a jde už o pátou prohru za sebou. I klub z Frankfurtu vyšel z posledního utkání proti Unionu Berlín naprázdno, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Nejlepším střelcem Brém je Milot Rashica se sedmi brankami. V týmu hostů z Frankfurtu je nejlepším zakončovatelem Goncalo Paciencia se sedmi góly. Werder v této sezóně vyhrál jeden z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Frankfurtu venku uhráli dvě výhry z jedenácti zápasů. Frankfurt není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1 branku na venkovní zápas, Brémy mají na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,7 branky na zápas. Domácí Brémy v tomto ročníku odehrály osm zápasů, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Frankfurtu odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,3 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Hostující Frankfurt má nelichotivou sérii dvou porážek v řadě. Domácím se nedaří a v posledních pěti zápasech padli. Brémám se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Frankfurtu zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Union Berlín vs. Wolfsburg - 01.03.2020 13:30
V neděli se odehraje 24. kolo Bundesligy, ve kterém se ve 13:30 spolu střetnou Wolfsburg a Union Berlín. Svěřenci domácího trenéra Urse Fischera jsou aktuálně na desátém místě ligové tabulky, hosté okupují sedmou pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Wolfsburgu 1:0. Unionu Berlín se v posledním ligovém kole proti Frankfurtu dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Wolfsburg také získal maximum bodů s Mainz, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Snajperem v týmu Unionu Berlín je Sebastian Andersson, který dal devět gólů, za Wolfsburg se desetkrát prosadil Wouter Weghorst. Hostující Wolfsburg na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál pět zápasů, domácí Union Berlín na svém stadionu v této sezóně vyhrál šest zápasů. Union Berlín není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,5 góly na zápas. Také Wolfsburg na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,5 branky na utkání. Domácí Union Berlín v tomto ročníku odehrál pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Wolfsburgu také odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech. Hostující hráči Wolfsburgu mají v tabulce o 5 bodů víc a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Lipsko vs. Leverkusen - 01.03.2020 15:30
Lipsko přivítá v neděli v 15:30 v rámci 24. kola Bundesligy v Red Bull Areně Leverkusen. V tomto utkání se střetne druhý s pátým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pět bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. V minulém kole hostující tým z Leverkusenu získal maximum bodů s Augsburgem, hosté jsou rozjetí, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Stejně tak domácí Lipsko vyhrálo se Schalke, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Nejlepším střelcem Lipska je Timo Werner s jednadvaceti brankami. V týmu hostů z Leverkusenu je nejlepším zakončovatelem Kevin Volland s devíti góly. Hráči Lipska v této sezóně vyhráli sedm z jedenácti domácích zápasů. Hostující hráči Leverkusenu na venkovních hřištích vyhráli sedm z jedenácti zápasů. Leverkusen není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,7 branek na venkovní zápas, Lipsko ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,8 branky na zápas. Domácí Lipsko v tomto ročníku odehrálo jen dva zápasy, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Leverkusenu odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Leverkusenu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně třech výher. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,8 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Mainz vs. Paderborn - 29.02.2020 15:30
Mainz přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 24. kola Bundesligy v Opel Areně Paderborn. Svěřenci domácího trenéra Achima Beierlorzera jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté jsou na poslední příčce tabulky. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího Mainz 1:2. Mainz v minulém ligovém kole hrálo proti Wolfsburgu a ztratilo všechny body. I klub z Paderbornu vyšel z posledního utkání proti Bayernu naprázdno, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Mainz Robin Quaison s jedenácti góly a za Paderborn Streli Mamba, který se trefil pětkrát. Hráči Mainz v této sezóně vyhráli tři z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Paderbornu venku uhráli dvě výhry z jedenácti zápasů. Mainz v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Paderborn zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,2 zásahu. Domácí Mainz v tomto ročníku odehrálo osm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Paderbornu odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Paderbornu není příliš pevná, průměrně obdržela 2,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 2,3 gólu na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední dva zápasy v řadě. Mainz se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Paderbornu zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Hoffenheim vs. Bayern Mnichov - 29.02.2020 15:30
Další, v pořadí již 24. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Hoffenheimem a Bayernem, které se odehraje v sobotu od 15:30 v Rhein-Neckar-Areně. Oba týmy dělí v tabulce sedm příček, domácí jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté ligové tabulce vévodí. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Hoffenheimu 1:2. Hoffenheimu se v posledním ligovém kole proti Mönchengladbachu ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Bayern Mnichov naopak získal maximum bodů s Paderbornem, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Nejlepším střelcem Hoffenheimu je Andrej Kramaric se sedmi brankami. V týmu hostů z Bayernu je nejlepším zakončovatelem Robert Lewandowski s pětadvaceti góly. Hostující Bayern na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál sedm zápasů, domácí Hoffenheim na svém stadionu v této sezóně vyhrál pět zápasů. V této ligové sezóně domácí Hoffenheim vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,6 góly v jednom zápase. Hosté z Bayernu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 2,6 branky. Domácí Hoffenheim v tomto ročníku odehrál pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Bayernu odehrál pouze jeden zápas, ve kterém neskóroval. Defenziva hostujícího Bayernu je pevná, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Hosté aktuálně mají formu, když vyhráli poslední dva zápasy v řadě. Hosté z Bayernu na venkovních hřištích mají průměr 2,6 branky na utkání, i v tomto zápase vstřelí alespoň jednu branku. 

Köln vs. Schalke - 29.02.2020 18:30
V sobotu se odehraje 24. kolo Bundesligy, ve kterém se v 18:30 spolu střetnou Schalke a Köln. Domácí tým Kölnu je aktuálně se šestadvaceti body na třinácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o sedm příček výš na šesté pozici, když získali šestatřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. Köln v minulém ligovém kole hrál proti Herthě a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub ze Schalke vyšel z posledního utkání proti Lipsku naprázdno. Nejvíc branek v dresu Kölnu vsítil Jhon Cordoba, v barvách Schalke dal nejvíc branek Suat Serdar. Hostující Schalke na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo jen čtyři zápasy, domácí Köln na svém stadionu v této sezóně vyhrál pět zápasů. V této ligové sezóně domácí Köln vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,5 góly v jednom zápase. Hosté ze Schalke na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,4 branky. Köln z dvaadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Schalke neskórovalo v osmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Hostující hráči Schalke mají v tabulce o 10 bodů víc a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Düsseldorf vs. Hertha - 28.02.2020 20:30
V pátek se odehraje 24. kolo Bundesligy, ve kterém se ve 20:30 spolu střetnou Hertha a Düsseldorf. Domácí tým Düsseldorfu je aktuálně s dvaceti body na šestnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky výš na čtrnácté pozici, když získali šestadvacet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Olympiastadion Berlin a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Herthy 3:1. Düsseldorfu se v posledním ligovém kole proti Freiburgu dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Hertha naopak ztratila všechny body s Kölnem. Nejlepším střelcem Düsseldorfu je Rouwen Hennings s jedenácti brankami. V týmu hostů z Herthy je nejlepším zakončovatelem Dodi Lukebakio s pěti góly. Hostující Hertha na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen čtyři zápasy, domácí Düsseldorf na svém stadionu v této sezóně vyhrál jen tři zápasy. Hertha není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,4 branek na venkovní zápas, Düsseldorf má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,9 branky na zápas. Domácí Düsseldorf v tomto ročníku odehrál sedm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Herthy odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,9 branky na zápas. Hostující hráči Herthy mají v tabulce náskok 6 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Dortmund vs. Freiburg - 29.02.2020 15:30
V sobotu nás čeká 24. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Dortmund a Freiburg. Domácí tým Dortmundu je aktuálně s pětačtyřiceti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o šest příček níž na deváté pozici, když získali třiatřicet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 2:2 dělbou bodů. V minulém kole hostující tým z Freiburgu ztratil všechny body s Düsseldorfem. Naopak domácí Dortmund vyhrál s Brémami, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Snajperem v týmu Dortmundu je Jadon Sancho, který dal třináct gólů, za Freiburg se osmkrát prosadil Nils Petersen. Hostující Freiburg na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen čtyři zápasy, domácí Borussia na svém stadionu v této sezóně vyhrála osm zápasů. Freiburg není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,5 branek na venkovní zápas, Dortmund ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 3,6 branky na zápas. Dortmund ze třiadvaceti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelil žádný gól, Freiburg neskóroval v pěti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Domácím se na domácím stadionu v této sezóně v koncovce daří, dá se očekávat, že opět vstřelí alespoň jeden gól. 

Augsburg vs. Mönchengladbach - 29.02.2020 15:30
Další, v pořadí již 24. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Augsburgem a Mönchengladbachem, které se odehraje v sobotu od 15:30 ve WWK Areně. Domácí tým Augsburgu je aktuálně se sedmadvaceti body na dvanácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o osm příček výš na čtvrté pozici, když získali třiačtyřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Borussia Parku a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Mönchengladbachu 5:1. V minulém kole hostující tým z Mönchengladbachu ztratil remízou dva body s Hoffenheimem. Naopak domácí Augsburg prohrál s Leverkusenem. Nejvíc branek v dresu Augsburgu vsítil Florian Niederlechner, v barvách Mönchengladbachu dal nejvíc branek Alassane Plea. Hostující Borussia na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála pět zápasů, domácí Augsburg na svém stadionu v této sezóně vyhrál pět zápasů. V této ligové sezóně domácí Augsburg vstřelil na domácím hřišti průměrně 2 góly v jednom zápase. Hosté z Mönchengladbachu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,5 branky. Augsburg ze třiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Mönchengladbach neskóroval také v pěti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,0 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,1 branky na zápas. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól.
 

Přečtěte si také