PREVIEW - 25. kolo španělské La Ligy
Valladolid vs. Espaňol - 23.02.2020 16:00
V neděli se odehraje 25. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se v 16:00 spolu střetnou Espaňol Barcelona a Valladolid. Domácí tým Valladolidu je aktuálně se šestadvaceti body na patnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček níž na posledním místě, když získali devatenáct bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Valladolidu 0:2. V minulém kole hostující tým z Espaňolu Barcelona ztratil remízou dva body se Sevillou. Naopak domácí Valladolid prohrál s Granadou. Snajperem v týmu Valladolidu je Sergi Guardiola, který dal pět gólů, za Espaňol Barcelona se čtyřikrát prosadil Raúl de Tomás. Hráči Valladolidu v této sezóně vyhráli dva z jedenácti domácích zápasů. Hostující hráči Espaňolu Barcelona na venkovních hřištích vyhráli tři ze dvanácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Valladolid vstřelil na domácím hřišti průměrně 1 gól v jednom zápase. Hosté z Espaňolu Barcelona na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Valladolid ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v deseti nevstřelil žádný gól, Espaňol Barcelona neskóroval v devíti zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,8 branky na zápas. Domácí na svém stadionu nejsou příliš produktivní, ale to samé se dá říci o hostech, kteří zase nevozí moc bodů z venkovních utkání. Zápas by mohl skončit dělbou bodů. 

San Sebastian vs. Valencie - 22.02.2020 18:30
San Sebastian přivítá v sobotu v 18:30 v rámci 25. kola Španělské LaLigy na Anoeta Stadium Valencii. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na osmém místě ligové tabulky, hosté drží sedmou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Mestalla a utkání skončilo remízou 1:1. San Sebastian v minulém ligovém kole hrál proti Athleticu Bilbao a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Valencie remizoval s Atleticem Madrid a ztratil dva body. Nejvíc branek v dresu San Sebastianu vsítil Willian Jose, v barvách Valencie dal nejvíc branek Maximiliano Gomez. Hostující Valencie na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen tři zápasy, domácí San Sebastian na svém stadionu v této sezóně vyhrál šest zápasů. San Sebastian je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelil 2,1 góly na zápas. Oproti tomu Valencie není venku nijak produktivním týmem, její brankový průměr je 1,3 branky na utkání. Domácí San Sebastian v tomto ročníku odehrál jen tři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Valencie odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Valencie není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,1 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Osasuna vs. Granada - 23.02.2020 12:00
V neděli nás čeká 25. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Osasuna a Granada. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na jedenáctém místě ligové tabulky, hosté drží devátou příčku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostující Granady 1:0. V minulém kole hostující tým z Granady získal maximum bodů s Valladolidem. Stejně tak domácí Osasuna vyhrála s Athleticem Bilbao. Snajperem v týmu Osasuny je Ezequiel Avila, který dal devět gólů, za Granadu se pětkrát prosadil Antonio Puertas. Hráči Osasuny v této sezóně vyhráli čtyři ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Granady na venkovních hřištích vyhráli dva ze dvanácti zápasů. Osasuna v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,6 branky na zápas, Granada zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,1 zásahu. Domácí Osasuna v tomto ročníku odehrála sedm zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Granady také odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Granady není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. 

Levante vs. Real - 22.02.2020 21:00
V pětadvacátém kole Španělské LaLigy se spolu v sobotu na Estadi Ciutat de València od 21:00 utkají Levante a Real Madrid. V tomto utkání se střetne třináctý s vedoucím týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok čtyřiadvacet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Realu Madrid 3:2. Levante v minulém ligovém kole hrálo proti Villarrealu a ztratilo všechny body. Oproti tomu klub z Realu Madrid remizoval se Celtou a ztratil dva body. Snajperem v týmu Levante je Marti Roger, který dal deset gólů, za Real Madrid se třináctkrát prosadil Karim Benzema. Hráči Levante v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Realu Madrid venku uhráli sedm výher ze dvanácti zápasů. Levante je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelilo 1,5 góly na zápas. Také Real Madrid na venkovních hřištích dokáže být produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1,8 branky na utkání. Levante ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelilo žádný gól, Real Madrid neskóroval v pěti zápasech. Defenziva hostujícího Realu Madrid je pevná, průměrně obdržela 0,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas. Podle postavení v tabulce jsou favoritem hosté, oba celky dělí 12 příček. 

Getafe vs. Sevilla - 23.02.2020 18:30
V pětadvacátém kole Španělské LaLigy se spolu v neděli na Coliseum Alfonso Pérez od 18:30 utkají Getafe a Sevilla. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na třetím místě ligové tabulky, hosté drží pátou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů ze Sevilly 2:0. V minulém kole hostující sevillští hráči ztratili remízou dva body s Espaňolem Barcelona. Naopak domácí Getafe prohrálo s FC Barcelonou. Snajperem v týmu Getafe je Angel Rodriguez, který dal deset gólů, za Sevillu se sedmkrát prosadil Lucas Ocampos. Hráči Getafe v této sezóně vyhráli sedm ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Sevilly na venkovních hřištích vyhráli šest ze dvanácti zápasů. Sevilla není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Getafe ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,8 branky na zápas. Domácí Getafe v tomto ročníku odehrálo šest zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Sevilly odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Sevilly je pevná, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 0,9 gólu na zápas. 

Celta vs. Leganes - 22.02.2020 13:00
Celta přivítá v sobotu ve 13:00 v rámci 25. kola Španělské LaLigy na Balaídos Leganés. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na sedmnáctém místě ligové tabulky, hosté drží devatenáctou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Leganés 3:2. V posledním ligovém kole hráči Celty remizovali s Realem Madrid, stejně tak hosté z Leganés remizovali s Betisem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Celtu Iago Aspas s osmi góly a za Leganés Martin Braithwaite, který se trefil šestkrát. Hráči Celty v této sezóně vyhráli tři ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Leganés venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už jedenáct zápasů. Leganés není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelili hostitelům 0,5 branek na venkovní zápas, Celta ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 0,8 branky na zápas. Domácí Celta v tomto ročníku odehrála devět zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Leganés odehrál jedenáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácí Celta na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Betis vs. Mallorca - 21.02.2020 21:00
V pátek se odehraje 25. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se ve 21:00 spolu střetnou Mallorca a Betis. Oba týmy dělí v tabulce šest příček, domácí jsou aktuálně na dvanáctém místě ligové tabulky, hosté drží osmnáctou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Betisu 1:2. Betis v minulém ligovém kole hrál proti Leganés a ztratil remízou dva body. Oproti tomu klub z Malorky získal s Alavés tři body. Snajperem v týmu Betisu je Loren Moron, který dal osm gólů, za Malorku se osmkrát prosadil Ante Budimir. Hráči Betisu v této sezóně vyhráli šest ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Malorky na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už jedenáct pokusů. V této ligové sezóně domácí Betis vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,8 góly v jednom zápase. Hosté z Malorky na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,6 branky. Betis ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Mallorca dokonce neskórovala ve dvanácti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Domácí Betis má na svém stadionu průměr 1,8 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,6 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

Barcelona vs. Eibar - 22.02.2020 16:00
Španělská LaLiga má na programu 25. kolo, ve kterém v sobotu v 16:00 hostí FC Barcelona tým Eibaru. Domácí tým FC Barcelony je aktuálně s dvaapadesáti body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o čtrnáct příček níž na šestnácté pozici, když získali čtyřiadvacet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí FC Barcelony 0:3. V posledním ligovém kole hráči FC Barcelony vyhráli s Getafe, domácí jsou ve formě, jde již o třetí výhru v řadě za sebou, naopak hosté z Eibaru prohráli s Alavés. Nejlepším střelcem FC Barcelony je Lionel Andres Messi se čtrnácti brankami. V týmu hostů z Eibaru je nejlepším zakončovatelem Fabian Orellana se šesti góly. Barça v této sezóně vyhrála jedenáct ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Eibaru venku uhráli jednu výhru ze dvanácti zápasů. FC Barcelona je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 3,2 góly na zápas. Oproti tomu Eibar není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 0,7 branky na utkání. Domácí FC Barcelona v tomto ročníku odehrála jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Eibaru odehrál deset zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Eibaru není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácí mají formu a v posledních třech zápasech vyhráli. Podle postavení v tabulce jsou favoritem domácí, oba celky dělí 14 příček. 

Atletico Madrid vs. Villarreal - 23.02.2020 21:00
Další, v pořadí již 25. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Atleticem Madrid a Villarrealem, které se odehraje v neděli od 21:00 na Wanda Metropolitano. Domácí tým Atletica Madrid je aktuálně se čtyřiceti body na čtvrté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky níž na šesté pozici, když získali osmatřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. Atletico Madrid v minulém ligovém kole hrálo proti Valencii a ztratilo remízou dva body. Oproti tomu klub z Villarrealu získal s Levante tři body. Nejlepšími zakončovateli jsou za Atletico Madrid Álvaro Morata se sedmi góly a za Villarreal Gerard Moreno, který se trefil desetkrát. Hráči Atletica Madrid v této sezóně vyhráli sedm ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Villarrealu venku uhráli pět výher ze dvanácti zápasů. Atletico Madrid v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,2 branky na zápas, Villarreal zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,4 zásahu. Domácí Atletico Madrid v tomto ročníku odehrálo devět zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Villarrealu odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Villarrealu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,7 gólu na zápas. 
 

Přečtěte si také