Přivítejte se Sportkou babí léto a hrajte o prémii 10x 100 000 Kč!

V září nezačíná jen školní rok, je to také období barevného listí a slunečných dnů s příjemnými teplotami - babího léta. Jeho zahájení oslaví dneska večer také nejoblíbenější česká loterie. V mimořádné hře je tentokrát k mání celkem deset finančních prémií ve výši 100 000 Kč.

Přečtěte si také: „Konečně se přestěhujeme do lepšího!“ Sázejícímu nadělila Sportka skoro 31 milionů


Školní pomůcky, nové oblečení do práce nebo do školy, ale třeba i víkendový výlet s přáteli či rodinou nebo vylepšení domova i chaty. To všechno může být vaše, pokud si na dnešní večer vsadíte Sportku.
 

Ve hře s plným tiketem

Kromě nových loterních milionářů, kteří večer možná vzniknou, totiž bude mít stoprocentně radost hned deset sázejících. Ti si odnesou prémii v podobě 100 000 Kč. Ve hře je přitom každý, kdo bude mít na slosování plný tiket včetně Šance.

To ale rozhodně není všechno. Supejackpot se totiž už nějakou dobu šplhá do závratných výšin, momentálně je na částce 142,8 milionu korun. Zároveň platí, že se ve Sportce vyhrává opravdu často. Česká loterní jednička od počátku roku nadělila víc než milion korun rovné stovce sázejících, kteří si rozdělili 705 658 487 Kč.
 

Tiket za stovku přinesl přes 8 milionů

Jedním z posledních milionářů se díky Sportce stal sázející z Jihočeského kraje. Vsadil si celkem čtyři sloupce náhodných čísel a nezapomněl ani na Šanci. A nyní už určitě nepochybuje, že pouhá stokoruna, kterou zaplatil za tiket, byla nejlepší investicí jeho života. Druhý tah mu v pátek 20. srpna přihrál 8 690 111 Kč.

Chcete také zažít, jaké to je, když se proměníte v loterního milionáře? Potom byste neměli propásnout dnešní slosování Sportky. Třeba desítky milionů nebo jedna z deseti mimořádných prémií ve výši 100 000 Kč čekají právě na vás.

Vstupenku do slosování pořídíte z pohodlí svého telefonu nebo počítače na tomto odkazu.

Držíme palce!

Přečtěte si také