Soutěžte s paysafecard o PINy za 100 000 Kč

Kupujete si na internetu aplikace, hrajete mobilní nebo video hry či si platíte různá online předplatná? Pak službu paysafecard určitě znáte. Díky ní můžete bezpečně platit na internetu, aniž byste museli zadávat číslo své karty či účtu. Potřebujete pouze šestnáctimístný kód. A nyní si můžete online zábavu užít úplně zdarma - stačí vyhrát v soutěži o PINy v celkové hodnotě 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Chystáte se objevovat krásy ČR? Nezapomeňte si přibalit tyto aplikace


Už se vám několikrát stalo, že jste neměli důvěru k internetovým platbám a raději byste se zadávání čísla své karty nebo bankovního účtu úplně vyhnuli? S paysafecard se nemusíte ničeho obávat.
 

Bezpečné platby na internetu = paysafecard

Platba na internetu probíhá přes předplacený 16 místný PIN kód, který zakoupíte na prodejnách s terminálem Sazky. PINy paysafecard můžete zakoupit v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1200 Kč a 2 500 Kč. Čerpání je libovolné a nemusíte je utrácet najednou.  

A jejich použití je opravdu všestranné. Jak už bylo řečeno, s PINy zaplatíte například za online hry, předplatná či programy v obchodě Google Play anebo u společnosti Microsoft. Lze s nimi ale také platit za hry či si dobít herní účet na Xbox, případně uhradit předplatná za služby, jako je například Spotify nebo Deezer.
 

Skvělý dárek

Právě díky širokým možnostem využití je paysafecard také skvělým dárkem. „Paysafecard potěší všechny fanoušky online hraní, kterým umožní dobíjet svůj herní účet anebo za předplatné online aplikací. Platba na internetu tak bude jistější, rychlejší a bezpečnější,“ říká ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb Sazky Jan Schmiedhammer.

A dodává, že pro koupi PINů je právě teď ten nejvhodnější okamžik. Až do 14. srpna běží soutěž o PINy v celkové hodnotě 100 000 Kč. Stačí si do tohoto data nakoupit paysafecard, na některém z terminálů Sazky, za aspoň 500 Kč, PIN registrovat do hry a mít štěstí při slosování.
 

Registrujte paysafecard do soutěže o PINy za 100 000 Kč


Kam si pro PINy zajít? Volbou číslo jedna jsou prodejny s terminálem Sazky. Více jak 3 700 prodejen má otevřeno i ve večerních hodinách a o víkendech, 700 prodejen je dokonce k dispozici nonstop. Nově je zakoupíte také na terminálech umístěných na pobočkách České pošty. Dostupné jsou tedy doslova na každém rohu.

Klikněte si pro nejbližší prodejnu na naši interaktivní mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také