Štěstí podle zvěrokruhu. Kdo by si měl podle hvězd vsadit?

To však nemusí trápit několik šťastných znamení, která mají daleko větší šanci vyhrát slušný obnos v loterii.

Přečtěte si také: Před operací si omylem koupil tři identické tikety do loterie. Díky své chybě vyhrál 4 miliony


Podle astrologů ovlivňuje každé znamení zvěrokruhu jiný aspekt lidského života. Některá znamení mají mnohem větší šanci vyhrát v loterii. která to jsou? 
 

Střelci 

Střelci jsou často spojováni se štěstím a šťastnou rukou, takže mohou mít v loterii výhodu. Navíc se nebojí vrhat do všeho po hlavě. 

Podle hvězd by se jim v tomto roce mohla jejich touha riskovat vyplatit. I když jsou jejich plány někdy ulítlé, karma je jim nakloněna. Hladce vyváznou i z nebezpečných situací, a to je jejich výhoda.  
 

Býci 

Býci jsou považováni za velmi pevné a stabilní znamení. Vše si nejdříve pořádně promyslí a k životu přistupují realisticky. Na sázení se často dívají skepticky, pokud se však do něj pustí, jen tak se nevzdají. 

Býci jsou navíc také zodpovědní, což je velká výhoda v případě výhry. Získané peníze rozhodně nerozvíří, ale zodpovědně investují. 
 

Lvi 

Lvi jsou velmi sebevědomí a mají tendenci riskovat, což by jim mohlo pomoci v sázce na větší výhry. Mají také diplomatický talent a skvělé organizační schopnosti. 

O vsazených číslech přemýšlejí a pečlivě si je zaznamenávají. To jim může pomoci zasáhnout pomyslný střed terče. 
 

Kdo takovou kliku nemá?

Na druhé straně jsou znamení, která jsou spojována s menšími šancemi na výhru. Raci jsou obvykle velmi opatrní a konzervativní, což by jim mohlo bránit v riskování v loterii. 

Štíři bývají tajemní a náladoví, což brání v používání strategií pro výhru.
 

Vyzkoušejte štěstí na vlastní tiket

V každém případě je důležité si uvědomit, že výhra v loterii je čistě náhodná událost a závisí na štěstí. Znamení zvěrokruhu může mít vliv na to, jakým způsobem se lidé rozhodnou hrát loterii, ale nemusí nutně ovlivnit samotnou výhru. 

Věříte horoskopům, nebo stojíte raději nohama na zemi? Pokud chcete zkusit štěstí ve hře, příležitost máte už dneska večer, kdy vám Sportka může nadělit desítky milionů.

Svůj tiket navíc získáte výměnou za pár kliknutí na našich stránkách.

Přečtěte si také