Ťuk, ťuk! Vánoce klepou na dveře. 5 tipů na originální dárky

Vybrat správné dárky je někdy trochu oříšek. Proto vám přinášíme pět tipů, které udělají radost hračičkám, sportovcům, milovníkům technologií, ale i labužníkům. S čím letos chybu určitě neuděláte?

3D tiskárna pro velkého hračičku

Nejen odrostlého synka, ale dost možná i jeho tatínka potěší 3D tiskárna, která dokáže podle digitálního modelu nebo fyzické šablony vytisknout trojrozměrný objekt. Na nejlevnější variantě lze tisknout předměty do cca 21 cm.
 

Apple hodinky do extrémních podmínek

Není náhoda, že společnost Apple představila své novinky už začátkem podzimu. To abyste měli dostatek času přemýšlet, co všechno od nich potřebujete či by se mohlo líbit vašim blízkým.
 

Přečtěte si také: Eurojackpot z něj udělal milionáře. Překvapí vás, co si za výhru pořídí


Třeba takové hodinky Apple Watch Ultra potěší hlavně vyznavače extrémních sportů a potápění. Na jedno nabití vydrží hodinky 36 hodin, poskytnou lepší vodotěsnost a teplotní odolnost i lepší sledování GPS při sportovních aktivitách.
 

Elektrokola pro celou rodinu

Už dávno není pravda, že by elektrokola byla výsadou seniorů. Naopak. Kdo dnes šlape v kopcích bez motoru, je docela out. Elektrokola vyrábějí už i pro děti, a tak se můžete těšit na pohodlné ježdění a výlety s celou rodinou.
 

Výběrová káva jako dárek

Tři šálky kávy denně mohou pomoci k delšímu životu, ukázala rozsáhlá studie čínských vědců. Pokud chcete své blízké potěšit delším životem, zajděte do obchodu s výběrovými zrnky anebo rovnou do vaší oblíbené kavárny. Určitě vám poradí s výběrem jak kávy, tak i dalšího příslušenství.
 

Lego, lego a zase lego

To je zkrátka nestárnoucí klasika, která vede už mnoho let, a zdá se, že ještě dlouho bude. Opět zde platí, že si s ním vyhrají malí i velcí. Koupit lze totiž stavebnice pro děti od 1 roku i stavebnice elektronické a programovatelné pro všechny generace.
 

Získejte štědrý příspěvek na dárky od Eurojackpotu

A co takhle celé rodině darovat nejen parádní elektrokola, ale k tomu ještě dovolenou někde, kde se ohřejete a nová kola si také rovnou vyzkoušíte? Skutečně štědrý příspěvek vám dneska večer může nadělit Eurojackpot, kde se hraje o 1,824 miliardy korun.

Zajistěte si vstupenku do losování na pár kliknutí.
 

Přečtěte si také