Ulovte si dneska ve Sportce horskou prémii v podobě Škody Kodiaq

Měří víc než tři metry a kdyby se posadil na váhu, s jeho hmotností 700 kg je dost pravděpodobné, že by většinu z nich vtlačil hluboko pod zem. Řeč je o medvědovi kodiaqovi, který je největším hnědým medvědem planety a který žije pouze na ostrově Kodiaq u jižního pobřeží Aljašky.

Přečtěte si také: Instalatér vyhrál Porsche a prodal ho. Dva dny nato vyhrál další auto


Kodiaq je ale také jedním z vůbec nejpopulárnějších modelů Škodovky. Tohle SUV se začalo vyrábět v roce 2016 a od té doby sklízí jednu pochvalu vedle druhé. Zamiloval si ho dokonce nejspíš nejslavnější motoristický novinář Jeremy Clark z pořadu Top Gear.
 

Top Gear: Nejlepší SUV roku

Ten na SUV z mladoboleslavské automobilky ocenil nadstandardní míru pohodlí, luxusní vybavení interiéru včetně multimediálního systému, ale i poměr cena/výkon, který se podle Brita řadí mezi nejlepší na trhu. A aby toho nebylo málo, Top Gear následně Škodu Kodiaq označil titulem Nejlepší SUV roku.

Auto má ale i další devizy. Předně to jsou dynamické jízdní vlastnosti, vyspělý pohon všech čtyř kol, velkorysý prostor jak pro pasažéry, tak i v zavazadlovém prostoru a v neposlední řadě také elegantní design. Pro vysokou míru bezpečnosti nechybí wi-fi systém monitorování okolí vozu, asistent couvání nebo prediktivní ochrana chodců.
 

Na výlety s rodinou i přáteli

SUV také posbíralo mnoho dalších ocenění kupříkladu v Německu, Francii, Polsku, Číně a samozřejmě i u nás. V loňském roce si prošlo prvním faceliftem, a tak je dost možné, že na další medaile přijde řada i v letošním roce.

Škoda Kodiaq je sedmimístným SUV, jde proto o dokonalý vůz jak pro rodinné dovolené, tak třeba i pro objevování krás blízkých i vzdálených krajin a měst spolu s přáteli. A bonusem je také skutečnost, že se v něm velmi pohodlně vyspíte.
 

Kodiaq za plný tiket Sportky

Tohle všechno si můžete už brzy užívat i vy, když si dneska večer vsadíte Sportku. Parádní Škoda Kodiaq je garantovanou mimořádnou prémií, o níž hrají majitelé plných tiketů včetně Šance.

Klikněte si pro vaši vstupenku do slosování na tento odkaz.

Přečtěte si také