V Eurojackpotu dneska hrajeme o luxusní apartmán v Rakousku. Tady jsou 3 skvělé lyžařské resorty

V Eurojackpotu si už dnes večer můžete zahrát o luxusní apartmán v Rakousku v hodnotě 15 000 000 korun. Zamilují si ho nadšenci do horské turistiky, akční lyžaři i milovníci sněhu, jimž v našich končinách chybí pořádná zima. Jak na to? Vsaďte si plný tiket do Eurojackpotu včetně Extra 6 a jste automaticky ve hře!

Přečtěte si také: V Eurojackpotu trefil miliony. Jaké sny si výherce z Moravskoslezského kraje splní?


Pokud se vám do Rakouska zrovna nechce, nevadí. Místo apartmánu si můžete nechat vyplatit jeho hodnotu v peněžním ekvivalentu! Luxusní chalupa za hranicemi, která je nejen skvělou investicí, ale díky pronájmu vám také může vydělávat nemalé peníze, vás láká? Paráda! Vybrali jsme pro vás tři lyžařské resorty, ve kterých si apartmán můžete vybrat
 

Sölden

Sölden je jedním z rezortů, do něhož se z Prahy dostanete nejrychleji. Najdete tu nejvyšší vrcholy Rakouska dosahující až do výšky 3340 metrů nad mořem, kde o sníh na ledovci rozhodně není nouze, a o jeho dostatečné zásoby v nižších polohách se starají početná děla.

Celková délka sjezdovek je tu vyměřená na 144 km, přičemž nejdelší z nich má krásných 15 kilometrů. Na své si přijdou i závisláci na adrenalinu, 30 kilometrů tu patří mezi nejnáročnější a 70 kilometrů je určeno pro jízdy v hlubokém sněhu.
 

Kitzbühel

Legendární středisko zimních sportů Kitzbühel příští rok oslaví už 130. narozeniny a milují ho celebrity i profesionální sportovci. Lyžaře tu nadchne více než 90 sjezdovek s celkovou délkou 188 km, nadšence do běžek pak určitě potěší běžecké stopy o délce 60 km.

Většina sjezdovek se pyšní základní až střední obtížností, několik si ale připsalo přízvisko těch nejnáročnějších. Patří k nim i trať Streif, která se považuje za jednu z nejnebezpečnějších a nejtěžších na světě.
 

Ski Arlberg

Největší lyžařské středisko v Rakousku se snovou délkou sjezdovek 303 km vzniklo spojením tří oblíbených středisek –⁠ St. Anton, Lech/Zürs a Warth-Schröcken. Na své si tu přijdou začátečníci, rodiny s dětmi, ale i zkušení lyžaři, kteří se nezaleknou žádné výzvy.

Patříte k nim i vy? Vyzkoušet můžete třeba nejdelší okruh o 65 kilometrech s celkovým převýšením 18 tisíc metrů, jízdu ve volném terénu či heli-skiing, tedy sjíždění neposkvrněného terénu, k němuž vás dopraví helikoptéra.
 

S plným tiketem jste ve hře!

Kam vyrazit už víte, teď ještě v resortu vaše srdce získat vlastní apartmán. Jak na to?Poměrně jednoduše! Stačí si na dnešní losování vsadit plný tiket Eurojackpotu včetně doplňkovky Extra 6. Tahle prémie je mimořádnou odměnou pouze pro české sázející, vaše šance na výhru jsou tak mnohem vyšší. Kromě apartmánu si navíc můžete přijít i na stovky milionů.

Tiket pořídíte na jakékoliv prodejně s nabídkou Sazky nebo výměnou za pár kliknutí na našich sránkách.

Držíme palce!

Přečtěte si také