Video z oslavy nebo výletu jako od profíka? S těmito 3 aplikacemi to půjde raz dva!

Chcete si zkusit natočit nějaké video, zrežírovat a sestříhat krátký film nebo jen navždy zachytit jedinečné okamžiky se svými blízkými?

Přečtěte si také: Vytváříte si fotoalbum? S těmito aplikacemi nemusíte vyhazovat ani nepovedené snímky


Kamery v dnešních chytrých telefonech jsou stále kvalitnější a můžete s nimi natočit opravdu pěkné klipy. A s jednou z těchto tří aplikací je zvládnete upravit i bez předchozích zkušeností.
 

VivaVideo

Android, iOS/4,2*


Upravujte videa i z mobilu či tabletu, stříhejte, kombinujte záběry, zpomalujte je a přidejte k nim fotky, texty a nejrůznější efekty. Po ruce budete mít samozřejmě i filtry, nejrůznější nálepky, veselé emotikony a rozmanité gify. K dispozici navíc dostanete knihovnu s hudbou volně dostupnou k použití, nic vám ale nebrání používat svoji vlastní.
 

Stahujte VivaVideo pro Android i iOS


Práce s aplikací je jednoduchá a intuitivní a rychle se v ní zorientuje i úplný začátečník. A pokud byste si náhodou nevěděli rady, pomohou vám třeba předpřipravené šablony. Ukládat lze až ve 4K rozlišení a výsledné video si můžete jednoduše uložit do mobilu nebo ho rovnou publikovat na YouTube, Instagram a TikTok. Základní funkce jsou zdarma, ty rozšířené je nutné zakoupit ve formě měsíčního či ročního předplatného.
 

KineMaster

Android, iOS/4,0*


Tahle aplikace sice cílí na trošku pokročilejší uživatele, je ale dostatečně intuitivní a srozumitelná na to, aby se v ní po chvilce vyznal i začátečník. Navíc v ní nechybí poradce s úpravou, díky němuž svou první koláž z fotek nebo sestříhané video vytvoříte během chviličky a bez větších zádrhelů.
 

Stahujte KineMaster pro Android i iOS


V aplikaci najdete celou řadu filtrů, přechodů, nálepek, kreslených obrázků či zvukových efektů, a do videí je možné přidávat i text a vlastní hudbu. A pokud vás při upravování napadne nějaký trefný komentář, nic vám nebrání, abyste ho přímo v aplikaci nahráli a do videa přidali. I tady máte možnost připlatit si za pro verzi. Získáte díky tomu nejen nové efekty, ale hlavně budete moct videa ukládat bez vodoznaku.
 

1 Second Everyday

Android, iOS/4,3*


Pamatujete si na výzvu, co jeden čas frčela na sociálních sítích a lidé při ní sdíleli videa sestříhaná z každodenních fotek nebo sekundových záběrů? Vyzkoušejte si to i vy a udělejte si z běžných okamžiků časovou kapsli, k níž se budete rádi vracet. V této aplikaci můžete tvořit buď z okamžiků všedního života nebo vyzkoušet režim pro krátké filmy z důležitých událostí, výletů či dovolené.
 

Stahujte 1 Second Everyday pro Android iOS


Je přitom jen na vás, jestli si deníček sestříháte z jednoho měsíce, ročního období nebo několika let. Můžete si tu také psát poznámky a nastavit upomínky, abyste na vytvoření záznamu náhodou nezapomněli. Aplikace je zdarma, některé funkce jsou ovšem schované v prémiové verzi, za kterou je nutné utratit nějaký ten peníz.
 

Na Wi-Fi už spoléhat nemusíte

Děsí vás myšlenka na to, že vám uprostřed sdílení videa začne zlobit wifina? Už nemusí! S daty od SAZKAmobilu vaše práce vniveč rozhodně nepřijde. Za výhodné ceny se připojíte po celé ČR a navíc to půjde jako po másle, samozřejmostí je totiž připojení bez jakéhokoliv omezování rychlosti.

Ještě předplacenku SAZKAmobilu nemáte? Potom pro vás máme skvělou zprávu: nyní ji od nás dostanete se slevou 50 %. Za 75 Kč získáte kredit 150 Kč, a když si ji objednáte online, doma ji budete mít za pár dní a nebudete platit za poštovné. Klikněte si pro ni až do 31. 1. na tento odkaz.

Pokud už předplacenku máte a jste s ní spokojení, doporučte ji svým blízkým. Získat díky tomu můžete kredit ve výši až 600 Kč! Více informací se dozvíte na tomto odkazu.

Přečtěte si také