Z loterie odešla o 13 milionů bohatší. Koupi tiketu jí prý poradil duch

Příběhy loterních výherců často nabírají zvláštní obrátky. A některé z nich i poměrně nepravděpodobně začínají. Patří mezi ně i cesta devětatřicetileté Stephanie Israel ze Severní Karolíny, která dostala radu, ať si vsadí.

Přečtěte si také: „Hned jsem to musel říct svým blízkým,“ prozradil muž, jemuž Sportka přinesla přes 4 miliony


Na tom by nejspíš nic tak výjimečného nebylo, kdyby doporučení nepocházelo z úst ducha. „Bylo pozdě v noci a já ležela v posteli. Najednou se mi zjevil duch a pobídl mě, ať zapnu počítač a vsadím si,“ vyprávěla o události, jež jí do života přihrála bezmála 13 milionů korun.
 

Tip na štěstí z druhého břehu

Ať už ji k tomu vedla zvědavost, důvěra nebo cokoliv jiného, žena poslechla a jen čtyři minuty před koncem příjmu sázek si svou vstupenku do losování skutečně koupila. Ráno na ni pak v e-mailové schránce čekala ohromující zpráva – vyhrála v přepočtu 12,7 milionu korun.

„Jakmile jsem si to přečetla, začala jsem křičet. Vydrželo mi to snad rovných dvacet minut. Myslím, že jsem musela rodinu pořádně vyděsit,“ vzpomínala.
 

Rodinný podnik

Stephanie při přebírání částky prozradila, že peníze použije pro rodinné investice. Hned několik příbuzných podniká a každý z nich se neustále snaží přicházet s novými nápady a způsoby, jak si činnosti zpestřit a čím si rozšířit obor.

V rodině momentálně vedou firmu na provádění terénních úprav, takže jim moc ráda pomůže s pořízením nového vybavení a přidáním dalších služeb.
 

Na internetu se hráčům daří

Výherkyně si osudovou sázenku pořídila na internetu. Na papírové tikety už prý dávno zanevřela, online sázení jí totiž vyhovuje pro jeho rychlost, jednoduchost a přístupnost.

Pochvalují si ho i naši hráči a to z dobrého důvodu. Výherců, kteří si vsadili přes telefon nebo počítač, totiž stále přibývá. Když si vyberete Sportku a zvolíte plný tiket včetně Šance, můžete být už večer mezi pěti výherci, kteří si z losování díky Milionové vánici zaručeně odnesou 1 milion korun.

Vyměňte tiket za pár kliknutí na našich stránkách.
 

Přečtěte si také