Začala Milionová bouře Sportky. Stanete se jedním ze 100 garantovaných milionářů i vy?

Svátek pro všechny sázející právě vyhlásila nejoblíbenější loterie Sportka. I když nás možná čeká období sucha, už teď je jisté, že budou v následujících týdnech doslova pršet miliony. Díky Milionové bouři vznikne v každém z následujících dvaceti losování vždy pět garantovaných milionářů!

Přečtěte si také: „Ten šok jsem musela zapít panákem,“ prozradila výherkyně, které Sportka nadělila skoro 2 miliony


Miliony se budou rozdávat ve velkém díky rozpuštění Superjackpotu. Nastává ve chvíli, kdy Bonus Superjackpotu Sportky přesáhne částku 150 milionů korun. Pak se 100 milionů rozpustí mezi sázející a 50 milionů v něm zůstane.
 

Ve hře s plným tiketem

Přesně to se stalo teď, a proto začíná ona Milionová bouře se stovkou garantovaných milionářů. Což je víc než dobrý důvod, abyste si vsadili a zkusili své štěstí.

Do hry jsou navíc zařazené pouze plné tikety včetně Šance. Pravděpodobnost, že to vyjde, je tak opravdu vysoká.
 

Padne letos rekord?

Milionová bouře ale možná do České republiky přihraje i nejvíc nových milionářů, které Sazka za rok vytvořila. Vůbec nejvíc jich vzniklo v roce 2015, kde částku s minimálně šesti nulami vyhrálo 288 sázejících.

Letos už evidujeme 148 milionářů, kteří si rozdělili skoro 626 milionů korun. Je tak víc než pravděpodobné, že bude rekord letos pokořen.

Chcete se mezi ně třeba i díky Milionové bouři Sportky zařadit? Klikněte si pro vstupenku do dnešního losování na tento odkaz.

Přečtěte si také