Zapomnětlivost i špatný výběr čísel. Neděláte jednu z 5 nejčastějších chyb při sázení i vy?

Každý občas chybuje a nevyhnou se tomu ani letití sázející. Některé chybičky vás však mohou stát vysněnou výhru a všechny změny i výhody, které s sebou přináší. Naštěstí není pozdě na změnu.

Přečtěte si také: Nejdřív přišlo zvláštní tušení, chvíli nato výhra 100 000 Kč z Kola štěstí


Prozradíme vám, jakých 5 nejběžnějších mýlek se lidé dopouštějí a poradíme, jak se jich příště vyvarovat. A navíc pro vás máme ideální příležitosti, kdy se do toho můžete pustit!
 

1. Chybujete při kontrole

Často se stává, že si některý výherce pro svou odměnu vůbec nepřijde. Může za tím být třeba chybné přečtení tiketu, proto buďte pečliví a vše si několikrát zkontrolujte.

Druhým důvodem bývá i to, že sázející na tiket úplně zapomene, vůbec si ho nezkontroluje a výhru tak úplně mine. U papírového tiketu si raději nastavte upomínku na slosování, u online sázenky vás systém na potenciální výhru upozorní e-mailem či zprávou.
 

2. Sázíte sami

Napadlo vás někdy koupit si tiket s někým dalším? Možná se vám nechce dělit o výhru, se skupinovým sázením ale značně snížíte náklady na sázenky. Můžete buďto ušetřit, nebo koupit vícero tiketů a zvýšit tím své šance. Jen sázejte s někým, komu věříte, aby vám pak případnou výhru nevyfoukl.
 

3. Vybíráte špatná čísla

Vyhrát peníze podle významného data je sice romantické, vaše šance na velkou výhru ovšem nebudou zrovna valné. Vzhledem k výběru omezenému na 31 dní, 12 měsíců a případnou koncovku století spoustu čísel nikdy nevsadíte. Třeba ve Sportce se navíc losuje z 49 čísel v osudí, a tak se víc než třetina míčků na vašem tiketu nikdy neobjeví.

Sázení na významné dny má navíc ještě jednu nevýhodu. V případě úspěchu se pak dost pravděpodobně o výslednou částku budete muset rozdělit s ostatními, kteří také sázejí na data. Terminál se přitom ničím neomezuje, je tedy dobré alespoň jednou za čas zkusit sílu náhody.
 

4. Čekáte na historický jackpot

Je přirozené chtít vyhrát co největší částku, čekáním na vysněný jackpot se ale k výhře příliš nepřiblížíte. Navíc nejspíš nebudete jediní, kdo nad sázením přemýšlí podobně. Nebojte se proto zkusit štěstí, i když se hraje o menší částky. Možná tím zvýšíte své šance. A my si navíc jsme jisti, že ani výhra ve výši třeba 10 milionů, by vás nejspíš nenaštvala. 
 

5. Ignorujete doplňkové hry a prémie

Doplňkové hry zvyšují vaše šance na úspěch a není tedy od věci si za ně připlatit. Například ve Sportce díky Šanci hrajete o královský Superjackpot, u a Extra 6 u Eurojackpotu vám podle počtu uhodnutých čísel vyplatí bonusovou částku.

A plný tiket včetně doplňkovky je také podmínkou pro hru o mimořádné prémie, jako jsou třeba auta, luxusní apartmány nebo finanční částky, kde je šance na výhru opravdu skvělá.
 

Vyhrajte dneska se Sportkou garantovaný milion

O jednu mimořádnou prémii si navíc můžete zahrát už dneska večer. Sportka si pro vás připravila vedle Superjackpotu i garantovanou prémii 1 000 000 korun. Díky Babímu létu tak někdo ze slosování určitě odejde s milionem v kapse.

S plným tiketem jste ve hře, tak prožijte snový začátek měsíce a nezapomeňte si vsadit! Třeba z pohodlí svého domova na internetu. Hodně štěstí!

Přečtěte si také