„Hlavně nepodceňujte ptáky!“ vzkazuje žena, která ve Sportce díky ptačímu znamení vyhrála 38 milionů korun
Někdo věří vlastním číslům, jiný má speciální rituály nebo šťastné datum. Žena z Karlovarského kraje na to šla úplně jinak. Loterii totiž vsází velmi příležitostně a nikdy vlastně nic velkého nevyhrála. Když jí ale nedávno venku na ruku přistálo nemilé překvapení od letícího opeřence, řekla si, že je to znamení a šla si na nejbližší obchodní místo Sazky vsadit plný tiket Sportky. Rozhodnutí to bylo opravdu šťastné. Vyhrála rovných 38 297 884 korun.


Přečtěte si také: Jak ze 400 korun udělat téměř 130 milionů? Čech vsadil Eurojackpot a vyhrál pohádkovou sumu


Celý život příležitostně vsází, ale bez velkého úspěchu. Doposud žena z Karlovarského kraje vyhrála nejvíce 800 korun. To se ale teď změnilo. Sazka jí nadělila pěkných 38 milionů korun. A tipnete si, co tyto dvě výhry spojuje?

Nebudeme vás dlouho napínat, protože to se opravdu těžko odhaduje. Je to totiž ptačí trus, který výherkyni přistál na ruce. 


Tak trochu netradiční znamení

Sice se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, to ale žena, která vyhrála ve Sportce 38 milionů korun, tak trochu popřela. Jednou se jí na ruku vykálel pták, vsadila si a vyhrála. A tento scénář se nedávno zopakoval. Po cestě z práce jí další opeřenec zašpinil rukáv. Mnozí by to brali jako velkou smůlu, ale pro ženu z Karlovarského kraje to bylo speciální znamení.
 
Zašla na nejbližší místo s terminálem Sazky a vsadila si Sportku – plný tiket náhodných čísel za 220 korun. „Sice jsem úplně nevěřila, že bych mohla nějakou velkou sumu peněz vyhrát, ale i tak. Takové znamení, skoro až speciální příležitost, jsem prostě nemohla nechat bez povšimnutí,“ říká se smíchem. 


Řádná kontrola je základ

Na to, že si Sportku vsadila, pak večer žena zapomněla. Tiket proto kontrolovala až druhý den v práci. Z webových stránek Sazky si vytiskla výherní čísla, vzala si tiket do ruky a čísla postupně zaškrtávala. „Pořád a pořád jsem zaškrtávala a říkala jsem si, že to nemůže být pravda, že jsem se musela někde splést,“ kroutí stále hlavou výherkyně.
 
Zavolala proto své sestře, aby jí s kontrolou čísel pomohla. Ani jedna nemohla uvěřit tomu nenadálému štěstí. Vedle radosti se u obou vystřídalo mnoho pocitů. Nechyběla ani nervozita a strach ze ztráty tiketu. „Se sestrou jsme přemýšlely, jaké místo by mohlo být nejbezpečnější. Napadlo nás rozpárat podšívku v kabelce a tam ho ukrýt až do doby než si půjdu do Sazky výhru vyzvednout,“ popisuje.


Rodina bude zabezpečená 

Ačkoli má šťastná žena dvě již dospělé děti, o tom, že vyhrála jim zatím neřekla a hned tak asi ani neřekne. Prý chce vše dávkovat postupně. Třeba, že jednoho z potomků překvapí tím splacením půjčky, druhému pomůže s nákupem nového automobilu a podobně. Jak s výhrou přesně naloží zatím neví, ale myšlenky se jí honí hlavou od první chvíle, co o výhře ví.
 
Prioritou je samozřejmě zabezpečení rodiny a užívání si klidu a pohody se svými blízkými. Opustit úplně práci a dosavadní život žena ale nechce. Protože, jak sama říká, zůstat jen doma a nic nedělat by jí rozhodně nebavilo. 


Vsadíte si i vy? 

A jestli bude šťastná výherkyně sázet i dál? To prý zatím neví, rozhodne se s odstupem času. Až celé to štěstí, které ji potkalo, vstřebá. Se smíchem ale doporučuje, aby ani ostatní sázející ptáky nepodceňovali!
 
A co vy? Máte nějaké speciální rituály, znamení nebo příležitosti, proč si jít vsadit? Zkuste to třeba teď! Znamením může být i to, že čtete tento příběh. Vsadit Sportku si můžete nejen na jednom z obchodních míst Sazky, ale také online na webu společnosti nebo přímo z aplikace Sazka.
 

Přečtěte si také