Druhý červencový týden přinesl splněný sen sázejícímu z Jihomoravského kraje, který trefil ve Sportce Superjackpot. Nadělil si tak pohádkovou výhru ve výši 127 965 984 korun!
„Středeční první tah a šťastná čísla 7, 13, 17, 28, 48, 49 plus dodatkové číslo 43, které si výherce sám vybral, přinesla dosud nejvyšší výhru letošního roku sázejícímu z Jihomoravského kraje. Výherce také uhodl poslední číslo Šance. Tato výhra je devátá nejvyšší v historii Sportky,“ řekl Martin Babec, brand manažer loterií společnosti Sazka, a dodává: „Výherce se ještě neozval, většinou to trvá i několik dní, ale už se těšíme, až ho v Sazce přivítáme a pogratulujeme.“

Ve středečním slosování Sportky navíc na Moravu přistála i další zajímavá výhra v 2. tahu, téměř 18 milionů. Sázející vsadil také v trafice, tentokrát náhodným tipem.

Od začátku letošního roku Sazka eviduje již celkem 205 milionářů, tedy sázejících, kteří vyhráli alespoň jeden milion korun. Na výhrách bylo rozdáno 1 252 343 884 Kč.
Pro srovnání – v loňském roce přibylo díky Sazce v Česku 382 nových milionářů, tedy každý den nejméně jeden člověk, kterému Sazka dopomohla k tomu, aby si začal plnit své sny. V tuto chvíli zároveň probíhá Milionové léto, které každý pátek až do 9. srpna garantuje nového milionáře, celkem tedy 10 nových milionářů během léta. Sazka tak má nakročeno k tomu, aby loňské statistiky milionářů minimálně dorovnala.

Poslední Superjackpot padl ve Sportce letos v březnu, kdy se výherce z Karlovarska radoval z výhry 111 milionů korun. Doposud nejvyšší výhra ve Sportce padla v roce 2013, kdy manželé z Chrudimska získali 400 milionů korun. Nejvyšší výhra pak v Česku padla v květnu 2015, kdy sázející v evropské loterii Eurojackpot vsadil tiket v Pardubickém kraji a vyhrál 2,466 miliardy korun.