Ježíškův zvoneček i originální přání. 3 vánoční aplikace, co vás budou bavit

O Vánocích se říká, že jsou časem klidu a míru, pro mnohé z nás to ale bohužel neplatí. Vždyť se samo neuklidí, nenavaří, nenazdobí a i ten dopis Ježíškovi musel někdo napsat.

Přečtěte si také: Hledáte dárek, kterým zaručeně uděláte radost? Vsaďte na paysafecard


Aspoň nějaké úkoly vám ale vyřeší tři dnešní aplikace. Které by vám letos v telefonu neměly chybět?
 

Pohlednice Online

Android, iOS, Huawei/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,2*


O tom, že jsou klasická vánoční přání, která se posílají přes SMS, dost nuda, není pochyb. Zkusit tak můžete třeba náš stírací los Vánoční přání, kde je místo i na pár řádek, které adresátovi napíšete.
 

Stáhnout aplikaci (v dolní části stránky)


Radši byste něco ještě o trochu osobnějšího? Pak stahujte aplikaci Pohlednice Online od České pošty. V přání můžete proměnit třeba vaši rodinnou fotografii, kterou lze vyzdobit rámečky i různými obrázky. Na zadní stranu napíšete vzkaz a pošta ji pak během pár dní doručí. Ceny přitom startují na příjemných 31 Kč za pohled.
 

Vánoční zvoneček

Android, iOS/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/3,9*


Jak to udělat, aby u stromečku zazvonil Ježíšek a děti nic neprokoukly, řeší už generace a generace rodičů. Dnešní svět s chytrými telefony nás naštěstí dokáže problému zbavit.

Stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS


V aplikaci Vánoční zvoneček můžete nastavit časovač a volíte také tón zvonečku. A pak už jen čekáte, až se z potemnělého obýváku ve správný čas rozezní.
 

NORAD Tracks Santa

Android, iOS/Zdarma/4,4*


NORAD je zkratka pro Velitelství severoamerické vzdušné a kosmické obrany. A jako už každoročně, i letos spustilo mobilní aplikaci, kde primárně 24. prosince sleduje Santovu cestu při rozdávání dárků.
 

Stáhnout aplikaci


Vaše děti tu také každý den najdou novou hru a společně si užijete vánoční hudbu. Jestli mluvíte anglicky či jiným světovým jazykem, ponořit se také můžete do vánočních příběhů či tradic z celého světa.
 

Užijte si Vánoce se SAZKAmobilem

Nejkrásnější svátky v roce jsou plné nejen skvělého jídla a dárků, ale také spousty setkání a mnoha srdečných přání. Abyste v novém roce neměli bolehlav z vysokého účtu za volání, SMSky a datování, doporučujeme vám SAZKAmobil. Všechna přání vyřídíte jednoduše po telefonu díky našemu novému balíčku pro předplacené karty. Neomezené volání do všech sítí vás vyjde jen na 490 Kč za měsíc. Nabídka platí až do konce ledna.
 

Objednejte si nyní SIMku jen za polovic


Až do konce ledna také můžete také získat speciální porci mobilního internetu zdarma, když si dobijete kredit za aspoň 400 Kč. V takovém případě získáte dárek v podobě 2 GB dat. Všechny akce SAZKAmobilu najdete na našich stránkách.
 

Přečtěte si také