V Eurojackpotu si zahrajete o apartmán v exotice. Které lokality jsou sázkou na jistotu?

Už v pátek 30. prosince má Eurojackpot nachystaný jeden skutečně luxusní bonus. Kromě stovek a stovek milionů můžete jen den před silvestrovskou oslavou vyhrát luxusní apartmán v exotice za 20 000 000 Kč.

Přečtěte si také: V Eurojackpotu trefil miliony. Jaké sny si výherce z Moravskoslezského kraje splní?


Bydlení v exotice láká čím dál víc Čechů. Aby ne: v měsících, kdy je u nás pořád tma, mokro a zima, si tu můžete užívat krásné, slunné dny s příjemnými teplotami do třiceti stupňů a oceán máte často jen pár kroků od vchodu. A jaké destinace nás nejvíc lákají?
 

Zanzibar a Mauricius

„Mezi nejoblíbenější lokality patří zcela jistě Mauricius a Zanzibar a zájem o ně stále roste,“ říká Jan Rejcha ze společnosti Rellox, která se na prodej nemovitostí nejen v exotice specializuje. „Zájem o Mauricius meziročně stoupl o 53 %, o Zanzibar dokonce o 144 %. A bez zajímavosti není ani fakt, že na druhém zmíněném ostrově je také poměrně početná a aktivní česká komunita,“ dodává Jan Rejcha.

Důvodů, proč si vybíráme právě tyto dvě lokality, je celá řada. Jde o nejbezpečnější africké země se stabilním, příjemným počasím, které jsou od nás letecky dobře dostupné. Je tu také poměrně vysoký životní standard, nádherná příroda a skvělá gastronomie. Hlavně se tu ale chystají projekty luxusních tropických resortů, které má v nabídce společnost Rellox a z nichž si výherce prémie Eurojackpotu zcela jistě vybere.
 

Smart vily a vesnička s umělým kanálem


Na Mauriciu jsou to hned dva projekty. Jeden je na severozápadě ostrova v kouzelném zálivu Grand Baie. kde se staví komplex luxusních vil. Chybět v nich nebude designové vybavení, vlastní bazén ani chytré ovládání. Bonusem je posuvná prosklená střecha s dešťovým senzorem, možnost využívat soukromý plážový klub a nádherná pláž pár metrů od vily. Za tenhle luxus přitom zaplatíte od 11,5 milionu korun.

Na severu nedaleko jednoho z nejikoničtějších míst Mauricia s názvem Cap Malheureux se staví druhý komplex. Dostupné tu budou menší i skutečně velké, luxusní vily v cenovém rozmezí od zhruba 5,5 milionu do 15,3 milionu korun a unikátní bude také sjízdný umělý kanál, který vesničku protne.
 

Exotický resort přímo na pláži


Láká vás víc Zanzibar? Pak zvolte exotický resort vil u vesničky Kiwengwa. Její dominantou je osmikilometrová písečná pláž, na níž si můžete vybrat ze čtyř typů luxusních vil. Každá z nich má k dispozici vlasní bazén a venkovní sprchu a nový majitel si ji buď může vybavit sám, nebo se spolehnout na designéra. Ceny se přitom pohybují od 4,3 do zhruba 8 milionů korun.

Jen Rejcha ze společnosti Rollox konstatuje, že v nabídce mají samozřejmě luxusní resorty i v dalších lokalitách. „Výherce si u nás může vybrat vilu třeba v Mexiku, na Bahamách či v Dominikánské republice,“ dodává na závěr s tím, že vily jsou kromě prázdninového domu také skvělou investicí - když v nich zrovna nebudete trávit volno, můžete je pronajímat, což komplet zajistí místní agentura.
 

Ve hře jste s plným tiketem

O apartmán v exotice za 20 milionů se v Eurojackpotu hraje už 30. prosince. Do hry o něj budou zařazeny jen plné tikety včetně Extra 6 a vy byste si vstupenku do losování měli zajistit i v případě, že po vlastním bydlení na břehu oceánu netoužíte. V takovém případě si můžete nechat vyplatit finanční ekvivalent.

Sázenku si zajistíte na našich stránkách na pár kliknutí.

Autor fotografií: Rellox.
 

Přečtěte si také