Mikulášský milion ve Sportce? Už dneska se z někoho zaručeně stane milionář! Budete to vy?

Vánoce pomalu klepou na dveře, a tak dneska na adventním věnci zapalujeme už druhou svíčku. Podle tradic se tato svíce jmenuje Mír a do života i duše nám má přinést klid a pohodu. Sportka se vám s tím letos rozhodla pomoci, a tak z jednoho z vás udělá nového milionáře.

Přečtěte si také: „Čas přestěhovat se do lepšího!“ zavelela máma od rodiny, které Sportka nadělila přes 8 milionů


Kromě běžného slosování totiž ku příležitosti bronzové adventní neděle vybere jednoho sázejícího, jemuž nadělí rovný 1 000 000 Kč. Jedná se o mimořádnou garantovanou prémii, takže byste si tuto příležitost určitě neměli nechat ujít.
 

Milion bez starostí

Díky Sportce si tak můžete zpříjemnit předvánoční shon a zařídit si pohodové svátky bez zbytečného stresu. A je jen na vás, jestli za vyhrané peníze pořídíte kupu dárku svým bližním nebo za ně letošní vánoční svátky a příchod nového roku oslavíte někde na pláži, daleko od našich krátkých chladných dní.

Co pro to musíte udělat? Nic náročného. Jednoduše si ve Sportce kupte plnou sázenku s deseti sloupečky včetně Šance a do slosování budete zařazeni automaticky. Nemusíte vyplňovat nic dalšího ani se někde registrovat, stačí jen v neděli věřit, že je štěstěna na vaší straně.
 

Ideální mikulášská nadílka pro dospělé

Tiket přitom nemusíte kupovat jen pro sebe. Co takhle ho vzít na návštěvu k příbuzným či přátelům? Zatímco se děti budou radovat z mikulášské nadílky plné zdravého ovoce, oříšků a lahodných sladkostí, potěšte dospěláky tiketem do Sportky, který je může proměnit v nové milionáře.
 

Stovky milionů v Superjackpotu

To ale rozhodně není všechno, o co se dneska večer ve Sportce hraje. I když si naši sázející ze Superjackpotu pravidelně ukrajují někdy i desítky milionů, jeho výše už hezkých pár měsíců roste. Kromě garantované výhry ve výši 1 000 000 Kč proto dneska večer můžete trefit i fantastických 229,1 milionu korun!

Že si večerní slosování prostě nemůžete nechat ujít? Pro svoji vstupenku klikněte na tento odkaz.

Za letošní rok Sportka vytvořila 145 šťastných milionářů a rozdělila mezi ně částku 965 929 039 Kč. Tím ale rozhodně nekončí a už tuhle neděli vybereme alespoň jednoho nového milionáře. A můžete jím být zrovna vy! Šanci mají všichni úplně stejnou a je jedno, jestli si vsadíte na jedné z našich prodejen či poboček nebo na internetu.

Přečtěte si také