Chuť na kávu mu přihrála milion korun. Američan už má plány, co s výhrou udělá
Jak spolu souvisí kafe a výhra v loterii? O tom by mohl vyprávět muž z města Dundalk v americkém Marylandu. Díky touze po pravidelné dávce kofeinu se totiž ocitl v ten správný moment na správném místě. 3. července si na čerpací stanici v Rosedale koupil nejen kávu, ale také tiket do státní loterie Keno. Toto rozhodnutí mu přineslo krásných 50 tisíc amerických dolarů.


Přečtěte si také: Náhodný tip mu poprvé přihrál 500 korun. Vsadil ho znovu a vyhrál 29 milionů

Výherce není žádným loterijním nováčkem. Bývalý policista zkouší pravidelně své štěstí v loteriích už více než deset let. Nejprve si kupoval stírací losy a před několika lety zkusil také loterii Keno a hned při první sázce měl štěstí. Tehdy vyhrál pět tisíc dolarů. “Když se to povedlo jednou, rozhodl jsem se, že to budu zkoušet dál a vždy s čísly, která pro mě mají osobní význam,” prozrazuje Američan.
 

Kombinace nezapomenutelných čísel

V průběhu let tedy muž sázel vždy kombinace čísel, které různě skládal například z věku manželky a dětí, z významných dnů jako jsou narozeniny, svatba, datum stěhování do nového domu a podobně. Nikdy to zkrátka nebylo o náhodě. A vždy to byla čísla, která muž jen tak nemohl zapomenout.
 
Když se pak během osudného slosování loterie Keno objevila čísla, která muž toho dne na čerpací stanici vsadil, stejně nemohl uvěřit svým očím. Výhra 50 036 dolarů, tedy po přepočtu za použití aktuálního kurzu 1 170 092 korun. “Čísla jsem si doma několikrát kontroloval, ale stejně jsem pro definitivní stvrzení šel ještě s tiketem do obchodu. A i ten okamžik, kdy mi to prodavač opravdu potvrdil, byl pro mě šok. Každý den se nestává, že vyhrajete takovou sumu,” říká výherce.
 
Jakmile muž výhře uvěřil, spěchal domů, aby o výhře řekl své manželce. A co má s penězi v plánu? “Zaplatím pár účtů, koupím si vysněné auto a zbytek schovám do úspor," řekl. V hraní loterie chce Američan pokračovat.  "Dál se budu držet svých šťastných čísel a možná blesk udeří znovu," dodal s úsměvem.

Zkusíte štěstí se Sportkou

Ať už máte vlastní čísla nebo náhodný tip, ať hrajete se Sazkou pravidelně nebo jednu za čas, vsaďte si Sportku, třeba právě v okamžiku, kdy budete pít kávu. Udělat to můžete jednoduše na jakémkoli z více než 7 600 obchodních míst Sazky, online na webu nebo díky mobilní aplikaci. Usměje se na vás také štěstí jako na výherce z Marylandu?

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také