Ověřte si svou výhru v aplikaci Sazka klub
Už nikdy vám žádná výhra neuteče! Jak je to možné? Mobilní aplikace Sazka Klub, kterou mohou plně využívat všichni zákazníci Sazky, totiž dokáže ověřit výhru jen na pár kliknutí. Nezáleží na tom, zda v ruce držíte stírací los nebo loterijní tiket. Obojí lze jednoduše naskenovat do aplikace a během pár sekund víte, jak na tom jste.


Přečtěte si také: Točit Kolem štěstí se vyplatí! Za 4 roky nadělilo členům Sazka Klubu přes 200 milionů korun


Z mnoha příběhů našich sázejících, na které se usmálo štěstí, víme, že při ověřování tiketu zkrátka nemohli uvěřit vlastním očím a o výhře je definitivně ujistila až návštěva prodejního místa, kde si nechali ověřit výhru na terminálu Sazky.

Jiní zákazníci se zase chtějí vyhnout tomu, že přehlédnou výherní čísla na setřeném losu, a tak si setřená pole zkontrolují radši třikrát, pětkrát a někdy i desetkrát.
 


Za pár vteřin je jasno

Ale co když chcete mít jistotu hned a nechcete po večerním slosování vaší oblíbené loterie čekat až následující den ráno otevřou trafiku? Samozřejmě se můžete podívat na oficiální web Sazky, kde najdete vylosovaná čísla. Zkontrolovat si je ale už musíte sami… to znamená manuálně naklikat všechna vsazená čísla na tiketu hezky jedno po druhém. Mobilní aplikace Sazka Klubu je ale přesně to, po čem sáhnete, když chcete zvládnout kontrolu tiketu rychle a naprosto spolehlivě.
 
Jednoduše aplikaci otevřete a kliknete na ikonku „Ověřit výhru“. Následně namíříte fotoaparát vašeho mobilního telefonu na čárový kód tiketu a v mžiku víte, zda se můžete radovat třeba i z milionové výhry. Stejně tak jednoduchá je i kontrola stíracího losu, jen namísto tiketu naskenujete čtvercový kód, který se ukrývá pod stírací plochou losu. Jakmile aplikace los vyhodnotí, oznámí vám, zda se na vás usmálo štěstí.
 


Další bonusy máte v kapse 

Ověření výhry je pouze jednou z mnoha dalších vychytávek a bonusů, které aplikace nabízí. Pokud člen Sazka Klubu při sázce zapomene použít věrnostní kartu, neznamená to nutně, že automaticky přijde o svou odměnu v podobě roztočení Kola štěstí. Pokud má v telefonu nainstalovanou aplikaci Sazka Klub, může i zpětně kód tiketu nebo losu naskenovat do aplikace jako při ověřování výhry. Nákup losu nebo sázka se uloží do historie aplikace a hned následující ráno bude přímo v aplikace čekat na zákazníka Kolo štěstí. Získá tak extra šanci na výhru a nemusí ani čekat na SMS s odkazem k roztočení Kola štěstí.

Roztáčení Kola štěstí je oblíbeným bonusem pro členy Sazka Klubu. Přináší totiž mnoho oblíbených extra cen i šancí zúčastnit se losování a zajímavé výhry. Vyhrát 100 000 korun navíc nebo zbrusu nové auto? To se může na Kole štěstí podařit kterémukoliv členovi Sazka Klubu.

Aplikace Sazka Klub je také skvělým pomocníkem pro přípravu sázky na prodejních místech. Sázenku si totiž můžete připravit dopředu v aplikaci, pak si ji uložit a použít ji, až si půjdete vsadit. Vaše šťastná čísla tak budete mít kdykoli po ruce připravená ke vsazení. Každá uložená sázenka v aplikaci Sazka Klub má svůj unikátní kód, který zároveň obsahuje i Sazka kartu. Stačí předložit tento kód obsluze prodejního místa a zbytek nechat na ní. Po zaplacení obdržíte papírové potvrzení o sázce a je hotovo. Může to být jednodušší?


Registrace je rychlá a snadná

Ještě nemáte aplikaci Sazka Klub v telefonu? Jednoduše si ji stáhněte, přihlaste se v ní ke svému zákaznickému účtu a začněte čerpat všech výhod, které na vás v aplikaci čekají.
 
Pokud ještě nemáte žlutou Sazka kartu, nejdříve se zaregistrujte. Udělat to můžete online na webu nebo na některém z 7 600 prodejních míst po celém Česku. Stačí vám k tomu jen telefonní číslo.
 

Přečtěte si také