Milionové léto Sportky je tu! Každý pátek je zaručen jeden nový milionář
Celkem 10 milionářů se zrodí díky letní prémii nejoblíbenější české loterie Sportka. Milionové léto je totiž opět tady! Každý pátek od 7. června do 9. srpna 2024 se z těch, co vsadí plný tiket za 220 korun, bude losovat jeden milionář. Stanete se jím i vy?


Přečtěte si také: Pro výhru si paní Lucie do Sazky přijela ještě metrem. Díky Sazka Klubu teď bude jezdit novým vozem


Extra hra Sportky Milionové léto je tu pro všechny sázející, kteří si od 7. června do 9. srpna 2024 vsadí na páteční slosování plný tiket – tady deset sloupců včetně doplňkové Šance. Vsadit si můžete na jednom z více než 7 600 obchodních míst Sazky nebo pohodlně online na webu či prostřednictvím mobilní aplikace.
 


Není nutné trefit tažená čísla

Milionové léto je prémiová hra, a tudíž vylosovaný šťastlivec nemusí trefit tažená čísla. Losuje se totiž číslo vsazeného tiketu. Stačí tedy opravdu jen vsadit plný tiket Sportky na páteční slosování a samozřejmě mít štěstí. Prvního milionáře poznáme už tento pátek večer. Není tedy čas ztrácet čas – vsaďte si právě teď!
 


Trocha milionové inspirace

Výhra milionu korun může být obrovskou příležitostí, jak si splnit své sny a prožít nezapomenutelné okamžiky. Bez ohledu na to, zda toužíte po cestování, zážitcích nebo investici do svého osobního rozvoje, je vždy důležité si každý krok pečlivě promyslet. Máme pro Vás i pár nápadů pro inspiraci…
 
Cestování a poznávání nového: Zážitky z cesty do exotických destinací jako jsou například Maledivy, Bora Bora, Seychely, Zanzibar nebo třeba Bali vám už nikdy nikdo nevezme. Navíc pokud vše prožijete se svými blízkými, budete mít vždy na co vzpomínat – luxusní plážové resorty, šnorchlování v průzračném moři, nezapomenutelné západy slunce, ikonické památky nebo gastronomické zážitky.
 
 

 
Snazší cesty (třeba) do práce: Kdo by někdy v koloně nepřemýšlel o nákupu skútru nebo motorky? Podobně malý dopravní prostředek vám ušetří čas i nervy. A pokud dáváte raději přednost vozidlu se čtyřmi koly, za milion lze pěkný (i rodinný) automobil také pořídit.
 
Investujte do sebe: Část milionové prémie lze využít například i na zlepšení svých dovedností a znalostí. Přihlaste se na kurzy, workshopy nebo dokonce na zahraniční studijní pobyt, který vás obohatí jak profesionálně, tak osobně.

Renovace a zkrášlení domova: Pokud vás vždy lákal moderní a stylový interiér, využijte peníze na renovaci svého bydlení. Najměte si profesionálního designéra a vytvořte si domov svých snů. A že vás spíš trápí vaše zahrada? Přeměňte ji na oázu klidu a relaxace. Investujte do kvalitního zahradního nábytku, bazénu nebo pergoly, kde budete moci odpočívat a užívat si volný čas.

Podpora (nejen) blízkých: Co je víc než radost z výhry? Občas to může být i sdílená radost! Věnovat část výhry někomu z rodiny či přátel a pomoc jim ke splnění jejich snů nebo k lepší budoucnosti, může být díky výhře milionu korun o dost snazší. Pomáhat ostatním je pro mnohé výherce naplňujícím způsobem, jak výhru využít.
 
A co vy? Už víte, co byste s milionem z letní prémie Sportky udělali? Ať už plán máte, nebo ne, zkuste své štěstí a od 7. června do 9. srpna si vsaďte na páteční slosování Sportky. Pokud budete mít štěstí, jeden z 10 garantovaných „extra“ milionů může být váš!
 

Přečtěte si také