Na Kole štěstí jsme vytočili dva miliony na terapeutickou zahradu v Dobřanech
Věrní zákazníci Sazky si na jaře vyzkoušeli, jaké to je, když tím, co běžně děláte, můžete podpořit dobrou věc. Za každé jejich zatočení Kolem štěstí věnovala Sazka jednu korunu na pomoc rozvoji dětské psychiatrické péče v České republice. V dubnu a květnu se konkrétně vybíralo na vybudování oddělené terapeutické zahrady pro dětské oddělení Psychiatrické nemocnice v Dobřanech. Společně jsme dosáhli cílové částky dva miliony korun. Pro koho se bude točit příště?


Přečtěte si také: Točit Kolem štěstí se vyplatí! Za 4 roky nadělilo členům Sazka Klubu přes 200 milionů korun


Pro Sazku je duševní zdraví velkým tématem, a proto se rozhodla ve spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje a za pomoci svých zákazníků, členů Sazka klubu, podpořit projekt revitalizace a rekonstrukce venkovních prostor psychiatrických léčeben. A jak? Jednoduše – zákazníci dělají to, na co jsou zvyklí, tedy roztáčí Kolo štěstí a každé jejich zatočení pomáhá!


Silné partnerství s Kapkou naděje

„O problematice duševního zdraví dětí se v České republice mluví hodně, ale najít partnera, který chce skutečně pomoci, není snadné. V tomto směru Sazka hned od začátku předčila naše očekávání. Díky všem, kteří se v Sazce na projektu podílejí a především těm, kteří přispívají každým zatočením Kola štěstí,“ říká ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Dita Loudilová.

Pracoviště dětské psychiatrie i centra duševního zdraví v Česku obecně bojují s nedostatkem financí. I proto jsme se v Sazce rozhodli naši pomoc směřovat právě sem, do rekonstrukce či revitalizace venkovních prostor psychiatrických léčeben. „Společně tak s našimi zákazníky pomáháme tam, kde je to potřeba – na konkrétních místech, konkrétním projektům a příběhům,“ říká Dominika Němcová, manažerka sponzoringu a CSR ve společnosti Sazka, a dodává: „Máme radost, že jsme se mohli spojit právě s Kapkou naděje, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a za sebou již mnoho úspěšných projektů.”


Kdo může točit Kolem štěstí? 

Líbí se vám myšlenka projektu, který vznikl spoluprací Sazky a Kapky naděje, a chcete ho podpořit také? Pak není nic jednoduššího, než začít roztáčet Kolo štěstí a samozřejmě také sledovat sociální sítě a web Sazka klubu, kde najdete informace, kdy zase začneme „točit“ pro dobrou věc a pro další projekt. Kolo štěstí bude ale pomáhat také například v oblasti pohybu a volnočasových aktivit dětí ze znevýhodněných rodin.

A kdo může Kolem štěstí točit? Každý, kdo chce! Jedinou podmínkou je být věrným zákazníkem Sazky, tedy členem Sazka klubu.
 

Přečtěte si také