Na Kole štěstí si vytočila postup do slosování o 4x100 tisíc korun. Vyhrála a teď si splní sen
Být členem Sazka klubu se vyplatí. Nejen, že si můžete užít ještě více zábavy u hraní her a roztáčení Kola štěstí, máte také mnoho šancí pravidelně se účastnit velmi zajímavých soutěží o finanční i materiální odměny. Své by o tom mohla vyprávět také paní Dana z Chomutovska. Na tu se v červenci usmálo štěstí, když byla vylosována jako jedna ze čtyřech výherců extra hry o 4x100 tisíc korun.


Přečtěte si také: Do Sazky přišli v jeden den. Čtyři šťastlivci si převzali výhru z losování Kola štěstí


Paní Dana je věrnou zákaznicí Sazky už dlouhá léta, a před šesti lety to oficiálně stvrdila, když si pořídila vlastní žlutou kartičku Sazka klubu. „Tenkrát mi ji nabídli v trafice a já jsem si ji bez váhání vzala,“ vzpomíná žena z Chomutovska. Kolo štěstí, které mohou roztáčet za své nákupy se Sazkou výhradně členové Sazka klubu ji vždy přineslo nějakou drobnou výhru. Letos v červenci se to ale změnilo. Paní Dana se stala jednou ze čtyřech šťastných vylosovaných v losování Kola štěstí o 4x100 tisíc korun.
 

Příjemná „sleva“ se vždy hodí

Z nabídky Sazky paní Dana vždy ráda kupuje losy v nižší hodnotě a někdy si vsadí i Sportku. Její sázení je prý v jejich rodině dlouholetou a velmi oblíbenou tradicí. Na žádnou velkou výhru ale zatím za ty roky štěstí neměla. Loni před Vánocemi ji ale velmi potěšila výhra 5 tisíc korun na losu, který stál 100 korun. To pro ni prý byl velmi příjemný bonus v období, kdy se kupují dárky a každá koruna se hodí.
 
Na Kole štěstí, které pravidelně po každém nákupu Sazky roztáčí na mobilu, si většinou vytáčí drobnější výhry jako 10, 20 nebo 60 korun. „Tyto částky vnímám jako velmi milou slevu pro nákup dalšího losu nebo tiketu do loterie,“ říká paní Dana. „Když jsem si postup do slosování vytočila poprvé, myslela jsem si, že jsem rovnou vyhrála,“ vzpomíná na malé nedopatření.
 

Výhra 100 tisíc korun ji zaskočila 

O to šťastnější možná naše výherkyně byla, když jí na konci července zavolali z kontaktního centra Sazky a oznámili ji, že byla vylosovaná a získává 100 tisíc korun. „Nemohla jsem tomu uvěřit. Myslela jsem si, že mi to určitě bude nějaký telemarketing,“ popisuje paní Dana. Hovor tedy dala na hlasitý odposlech a společně s manželem poslouchali oznámení o výhře. Až po poměrně dlouhé chvíli tomu začali věřit a radovat se z tak pěkné sumy.
 
S výhrou už mají jasný plán. Zrekonstruují verandu na statku, který si nedávno koupili. Pořádná oslava pak proběhne právě tam. Se synem a snachou si prý udělají pěknou grilovačku.


Jen v Sazka klubu máte extra šanci na výhru

Členové Sazka klubu získávají pravidelným používáním Sazka karty extra odměny navíc. Roztáčí Kolo štěstí, a to je odměňuje většími i menšími, finančními, ale i materiálními výhrami. Chcete si také zahrát o šancí účastnit se některé z extra soutěží?  Že stále nemáte svou žlutou kartu? Zaregistrovat se můžete zdarma klidně hned online nebo na jakémkoli z prodejních míst Sazky. Nepotřebujete pro to nic jiného než vaše telefonní číslo.

A pro ještě lepší zážitek ze hry doporučujeme stáhnout si novou aplikaci Sazka klubu. S ní máte nejen Kolo štěstí ve svém mobilu, ale můžete si také velmi jednoduše ověřit výhru nebo si připravit svou sázenku pohodlně předem.

 

Přečtěte si také