Sazka Klub mu přihrál auto. Vzal si finanční ekvivalent a část věnuje na pomoc obětem povodní
Pan Miloslav z Ostravy se stal dalším šťastlivcem, který díky Sazka Klubu vyhrál nový automobil v hodnotě téměř 400 tisíc korun. Vůz by prý nevyužil, a tak si zvolil finanční ekvivalent a raději si díky tomu vytvořil finanční polštář, který mu zajistí klidnější budoucnost. Část peněz se rozhodl věnovat také na pomoc lidem postiženým povodněmi a psímu útulku.


Přečtěte si také: Točila Kolo štěstí a vyhrála nové auto! Paní Lucie si převzala svou velkou výhru od Sazka Klubu


Miloslav je věrným hráčem Sportky, kterou sází pravidelně téměř na každé slosování, už pěknou řádku let, konkrétně od dob vojny. Má svá vlastní čísla, která rozdělí do třech sloupců.  A někdy přidá i pár dalších sloupců pro větší šanci na výhru. Občas si dopřeje i plný tiket, protože věří, že jednou na něj padne opravdu velká výhra. 

Sázení je pro něj zábavou, a tak si vedle Sportky občas rád zahraje i Extra rentu nebo Mini rentu. Na Vánoce prý taky velmi rád kupuje stírací losy jako takové milé pozornosti pro své blízké.
 

Kolo štěstí přináší malé i velké radosti

Štěstí se na pana Miroslava usmálo právě teď, když roztočil Kolo štěstí. „Kolo štěstí točím na mobilu, přes odkaz, který dostanu v SMS pokaždé, když použiju svou kartu Sazka Klubu, kterou mám už více než pět let. Už jsem párkrát vyhrál menší částky, ale takovou výhru jsem opravdu nečekal,“ usmívá se výherce.

Nový automobil by výherce nevyužil, protože se rozhodl kvůli věku už neřídit, a tak si vzal ekvivalent výhry v penězích. Částí z nich použije také na pomoc druhým. Plánuje darovat peníze lidem zasaženým povodněmi a část poputuje také na účet psího útulku, který je nedaleko bydliště výherce. „S manželkou jsme se shodli, že je důležité pomáhat tam, kde je to potřeba,“ říká s pokorou.


Finanční polštář do budoucnosti

Většinu výhry Miloslav plánuje uložit do podílových fondů, aby si zajistil dlouhodobou finanční jistotu. „Díky této výhře mám v plánu používat Sazka kartu do konce života,“ dodává s úsměvem. Oslava výhry bude prý skromná, jen s nejbližšími. Jak sám říká: „Dřív bychom slavili ve velkém, ale dnes už si raději užijeme poklidnou chvíli s rodinou.“

V Sazka klubu máte vždy o šanci na výhru navíc. Členové Sazka klubu se mohou těšit na extra odměny, které jim přináší nejen finanční, ale i materiální výhry. Stačí si pořídit svou žlutou věrností kartičku Sazka Klubu a užívat si výhody naplno. Je to velmi jednoduché. Registrovat se můžete zdarma online nebo na každém z více než 7 600 prodejních míst s terminálem Sazky. Potřebujete jen vaše telefonní číslo, které bude sloužit jako váš přihlašovací údaj.
 
Kolo štěstí se točí jen pro vás – budete dalším šťastlivcem?
 

Přečtěte si také