Za kulturou se Sazkou: Komedie Drazí rodiče je o rodině, lásce i milionové výhře
Divadelní hra Drazí rodiče, kterou podporuje Sazka, měla premiéru 19. října v Divadle v Celetné. Hru nazkoušel soubor Divadla Verze. Tato komedie o rodině, loterii a milionové výhře slibuje zábavu i zamyšlení nad nečekanými životními zvraty. Reprízy v Praze proběhnou 3. listopadu a 8. prosince, a v roce 2025 pak 25. ledna, 16. února a 29. března. Kromě toho diváci mohou navštívit dalších 18 představení napříč Českem až do léta příštího roku.


Přečtěte si také: Sazka fandí sportu i hudbě. Máte už lístky na Mezinárodní hudební festival Dvořákova Praha?


Sazka se stala partnerem divadelního představení Drazí rodiče, které oslavilo svou premiéru 19. října 2024 v Divadle v Celetné. Tato úspěšná komedie přináší příběh o rodině, lásce, penězích a nečekaných životních změnách, které dokážou otřást rodinnými základy.


Milionová výhra zatočí životem

Příběh sleduje tři sourozence – Pierra, Julese a Louise – kteří jsou dobře vychovaní a zdánlivě mají perfektní rodinné vztahy. Když je jejich rodiče požádají o neodkladnou návštěvu, sourozenci se obávají nejhoršího. Namísto špatné zprávy však přichází šokující, a přesto pozitivní sdělení, které jejich svět převrátí vzhůru nohama. Jak se s takovou zprávou vyrovnat, když zpochybní vše, co jste se od rodičů naučili?

„V Sazce si rádi říkáme, že jsme továrna na milionáře a sny. Jen v loňském roce díky nám přibylo 382 nových milionářů. Spojení s touto hrou, která tematizuje nečekané výhry a životní změny, nám proto připadá naprosto přirozené,“ uvedl Martin Babec, manažer kategorie loterií ve společnosti Sazka.


Sazka o výherce pečuje

Předáním výhry to pro nás v Sazce nekončí. Uvědomujeme si, že velká výhra může znamenat zásadní změnu. Výhercům nabízíme odbornou pomoc v několika směrech – od psychologické podpory přes právní poradenství až po finanční konzultace. Velká výhra v loterii může být zátěžovou situací, v níž je možnost poradit se s odborníkem důležitým odrazovým můstkem. Máme připraveno několik užitečných kontaktů, na které se mohou výherci s důvěrou obrátit a svou situaci s nimi probrat.

Ve spolupráci s terapeuty jsme pro ně také připravili několik informací, rad a tipů, které by jim mohly pomoci hned na začátku. Výhra v loterii přináší štěstí a radost, ale také šok. Je proto důležité dát si dostatek času na rozhodování, co dál.
 


Drazí rodiče se představí nejen v Celetné

Komedie Drazí rodiče nabízí nejen zábavu, ale i skvělou kombinaci humoru a zamyšlení nad našimi hodnotami, které dokáže náhlá pozitivní změna rychle zpochybnit. Herecké obsazení v čele s Ondřejem Rumlem a Ondřejem Rychlým slibuje kvalitní divadelní zážitek. A pokud budete mít štěstí, možná jeden z herců zmíní, jak si čas od času vsadí Sportku nebo koupí stírací los. Sice zatím žádnou velkou výhru nezaznamenal, ale menší částky ho vždy potěší.


Zájezdy: 

17.10. Český Krumlov
30.10. Čáslav
14.11. Meziboří
26.11. Varnsdorf
  9.12. Klatovy
12.12. Ostrava
13.12. Rýmařov

2025

    9.2. Děčín
  10.2. Chomutov
  26.2. Blansko
  27.2. Boskovice
  11.3. Nymburk
  15.3. Jihlava
    2.4. Karlovy Vary
    3.4. Veselí nad Lužnicí
  28.4. Kutná Hora
  23.5. Prachatice
  17.6. Jablonec nad Nisou
 

Přečtěte si také