Točila Kolo štěstí a vyhrála nové auto! Paní Lucie si převzala svou velkou výhru od Sazka Klub
Paní Lucie z Prahy nedá na Sazka kartu dopustit. Nejen, že je velkou fanynkou věrnostních programů, ale především díky pravidelnému používání své žluté karty vyhrála nové auto. Bílou Škodu Octavia Combi v hodnotě přes tři čtvrtě milionu korun si nyní byla vyzvednout, a i když její partner musel být v práci, na předání nebyla sama – doprovázela ji její dvoutýdenní dcerka a maminka.


Přečtěte si také: Pro výhru si paní Lucie do Sazky přijela ještě metrem. Díky Sazka Klubu teď bude jezdit novým vozem


Když se na paní Lucii v květnu usmálo štěstí a byla vylosována jako výherkyně nového automobilu, byla členkou Sazka Klubu poměrně krátce. Zaregistrovala se do něj, protože si občas ráda vsadí nebo koupí stírací los. Sazka kartu používá pokaždé, a díky tomu s radostí točí Kolem štěstí, které nabízí extra šance na výhru.

Několikrát si vytočila drobnou finanční odměnu, kterou použila na nákup losů nebo sázek. Párkrát se jí při točení podařilo vyhrát i možnost účasti v losování o Škodu Octavia Combi. Paní Lucie si myslela, že takové štěstí mít nikdy nebude, a o to větší byla její radost, když se to nakonec opravdu stalo. V červnu se pak se svým partnerem vydali k prodejci automobilů a vůz si nakonfigurovali podle svých představ. V září byl vůz vyroben a připraven k vyzvednutí.


Převzít výhru je nádherný pocit

Nový automobil si šťastná výherkyně nešla vyzvednout sama. Její rodina se totiž mezitím rozrostla o jednoho člena, a tak se u předání výhry sešla i s dvoutýdenní dcerkou. „V době, kdy přišla výhra, jsme s partnerem čekali miminko a věděli jsme, že si budeme muset pořídit nový rodinný vůz. Díky Sazka Klubu se tento problém najednou vyřešil,“ říká paní Lucie, která má z nového auta velkou radost.
 

Šek, který si přišla převzít na konci května, byl jedna věc, ale vidět a převzít svou Škodu Octavia Combi osobně, to byl úplně jiný pocit. Paní Lucii a celé její rodině přejeme za celou Sazku mnoho šťastných kilometrů s novým vozem.


Být členem Sazka Klubu se vyplácí

Paní Lucie se do Sazka Klubu zaregistrovala na jaře prostřednictvím aplikace, kde také točila Kolem štěstí. Staňte se členem i vy a vyhrajte! O další Škodu Octavia Combi se hraje již od listopadu.

Ještě nejste členem Sazka Klubu? Zaregistrujte se zdarma na více než 7 600 prodejních místech s terminálem Sazky, na webu Sazka Klub nebo nejsnáze v mobilní aplikaci Sazka Klubu. Stačí zadat své telefonní číslo, žádné jiné osobní údaje nevyžadujeme. Pak už jen při každé sázce nebo koupi losu ukážete na prodejním místě svou Sazka kartu, a následující den si můžete zatočit Kolem štěstí. Připojte se ještě dnes!
 

Přečtěte si také