Ulovíte si Škodu Kodiaq? Už v neděli může být s plným tiketem Sportky a trochou štěstí váš!
Lovecká sezona Sportky je tady! Jeden šťastný sázející si díky ní bude moci ulovit nové auto. Na neděli 1. září je pro všechny, kteří si vsadí plný tiket Sportky, připravena nezapomenutelná prémie v podobě nového modelu automobilu Škoda Kodiaq v hodnotě 1 200 000 Kč. Ulovíte si čtyřkolového medvěda právě vy?


Přečtěte si také: Ověřte si svou výhru v aplikaci Sazka klub


V nejoblíbenější české loterii se hraje nejen o milionové výhry, ale velmi často také o krásné prémie – někdy peněžní, jindy věcné. Již tuto neděli 1. září je ve hře nový automobil Škoda Kodiaq. Stačí si jen vsadit plný tiket Sportky a mít při lovu trochu štěstí. Úspěšným lovcem totiž bude jen jeden sázející.


Medvěd na čtyřech kolech

Tušili jste, že Škoda Kodiaq se takto nejmenuje jen tak náhodou? Kodiak – ano, s „k" na konci – je totiž největší poddruh medvěda hnědého a také jedna z největších suchozemských šelem. A Škoda Kodiaq? Těchto podobných rysů můžeme najít hned několik: nenápadná síla, mrštnost, spolehlivost a respekt.

Ačkoli se kodiak živí převážně rostlinami, lesními plody a rybami, občas dokáže zaútočit i na mnohem větší zvířata. V bezpečí před ním nejsou ani jeleni nebo hospodářský dobytek. Ostatní zvířata se k němu proto chovají s respektem. A respekt na silnici má rozhodně i Škoda Kodiaq.


Na silnici jako doma

Medvěd kodiak působí na první pohled jako velké a neohrabané zvíře. Jedinci žijící v divočině mohou vážit až 680 kilogramů, někdy dokonce více. Navzdory takové hmotnosti ale dokáže dost rychle běhat. Škoda Kodiaq je na tom úplně stejně. Tak jako je kodiak králem lesů, je Škoda Kodiaq králem silnic.

Statná šelma se přirozeně vyskytuje pouze na jižním pobřeží Aljašky, na ostrově Kodiak. Vidět ji ale můžeme samozřejmě i v některých zoologických zahradách. Oproti tomu Škodu Kodiaq lze potkat, jak brázdí silnice v podstatě kdekoli. Kam byste svého čtyřkolového mazlíčka vyvezli na první vyjížďku?


Vsaďte plný tiket Sportky a ulovte si medvěda

Chcete si zahrát o Kodiaqa v hodnotě 1 200 000 korun? Vsaďte si plný tiket Sportky na neděli 1. září a vydejte se na lov. Automaticky totiž budete zařazeni do losování o nový model automobilu Škoda Kodiaq. Usměje se štěstí právě na vás?

Sportku si můžete vsadit na některém z více než 7 600 obchodních míst Sazky, online nebo prostřednictvím mobilní aplikace Sazky.
 

Přečtěte si také