Do Sazky přišli v jeden den. Čtyři šťastlivci si převzali výhru z losování Kola štěstí
Ve středu 31. července se v místnosti, kde se v Sazce předávají výhry, dveře „netrhly“. V tento den si totiž pro svou výhru 100 tisíc korun z losování Kola štěstí přijeli hned všichni čtyři výherci. Pokud bychom si nebyli jistí, že to byla náhoda a že se naši výherci neznají, chtělo by se říct, že se snad domluvili.


Přečtěte si také: Sazka klub mu nadělil 100 tisíc. Svému štěstí pan Jiří nevěřil a myslel si, že je to vtip


Losování Kola štěstí o čtyřikrát 100 tisíc korun přihrálo 24. července tuto krásnou výhru čtyřem šťastným členům Sazka klubu. Ti si pro svou výhru přijeli z různých koutů České republiky v jeden den. Paní Iveta k nám přijela až z Frýdku-Místku, pan Radovan z Opavy, paní Dana z Chomutova a nejblíž to měl pan Miroslav, který přijel z Kladna.


Příběhy výherců si nenecháme pro sebe

Kromě toho, že se na ně usmálo štěstí, výherce spojovala i dobrá nálada. Jeli si totiž převzít krásnou výhru za to, že při každém svém nákupu loterie nebo losu od Sazky použijí svou žlutou zákaznickou kartu. A mají tak vždy extra šanci na výhru. Být členem Sazka Klubu se prostě vyplatí. Například paní Ivetě přišla v době, kdy si přebírala svou výhru SMS s odkazem na zatočení bonusovým Kolem štěstí. Neváhala, hned kolo roztočila a vyhrála 200 korun.
 
 
Každý z našich výherců má svůj vlastní příběh a důvod, proč se Sazkou pravidelně hraje. Postupně vám je všechny představíme na našem blogu i na stránkách Sazka klubu.
 

Vyhrajte se Sazka klubem automobil

Sazka klub již mezi věrné zákazníky Sazky rozdělil několik automobilů. Naposledy v květnu 2024 si na Kole štěstí vytočila vůz Škoda Octavia Combi paní Lucie. Nechala si automobil nebo zvolila finanční ekvivalent hodnoty vozu? To se dozvíte v článku. Nyní mají členové Sazka klubu šanci vyhrát Škodu Fabia. Výherce bude vylosován 11. září 2024.

Na Kole štěstí si mohou věrní zákazníci vytočit každý den příjemné finanční odměny. Po celé prázdniny navíc probíhá Velká letní Extra hra o stokrát 10 tisíc korun. Zúčastnit se soutěže může velmi jednoduše každý. Stačí aktivně používat svou Sazka kartu při nákupu loterie nebo losu. Hrát můžete na téměř tisíci prodejnách po celé ČR. Odměna 10 tisíc korun bude výhercům po losování automaticky připsána na jejich zákaznickou kartu. Losování proběhne 4. září.
  

Staňte se členem Sazka klubu

A co je nejlepší? Každé použití Sazka karty se počítá a sčítá. Pravidelným používáním v době právě probíhajících letních prázdnin lze zvýšit svou šanci na výhru. Že stále nemáte svou žlutou kartu? Zaregistrovat se můžete zdarma klidně hned online nebo na jakémkoli z prodejních míst Sazky. Nepotřebujete pro to nic jiného než vaše telefonní číslo.
 
Pro ještě lepší zážitek ze hry doporučujeme stáhnout si naši novou aplikaci Sazka klubu. S ní máte nejen Kolo štěstí ve svém mobilu, ale můžete si také velmi jednoduše ověřit výhru nebo si připravit svou sázenku pohodlně předem.
 
Jste už členem Sazka klubu?
 

Přečtěte si také