„Je to šok a požehnání!“ Shodly se dvě Američanky, kterým se podařilo setřít hlavní výhru na losech
Dvě Američanky z Michiganu, které se neznají, se během jednoho týdne radovaly z hlavní výhry, kterou si setřely na stíracím losu. Jedna vyhrála s losem Emerald Green Wild Time 300 tisíc dolarů, v přepočtu téměř 6 900 000 korun, a druhá dokonce rovný milion dolarů, tedy zhruba 22 900 000 korun, na losu Hamilton.


Přečtěte si také: Superjackpot padl na Jižní Moravě. Šťastlivec se raduje z nejvyšší letošní výhry 127 965 984 korun


25letá z Michiganského okresu Ottawa vyhrála 300 tisíc dolarů (téměř 6 900 000 korun) díky drobnému dárku od jejího strýce. Ten ji koupil stírací los Emerald Greem Wild Timet jako malou pozornost jen tak pro radost. Když los za pět dolarů kupoval, určitě netušil, kolik radosti rozdá.
 
„Můj strýc mi koupil los jako dárek, když přijel na návštěvu. Společně jsme ho tedy hned setřeli," prozrazuje výherkyně a dodává: „Když jsem odhalila výhru 300 tisíc dolarů, první, co mě napadlo, bylo: 'Je to skutečné?' Okamžitě jsem byla ohromená, protože jsem nikdy předtím neměla tolik peněz! Stále jsem v šoku a snažím se to všechno vstřebat." Vyhrané peníze chce investovat a využít pro přípravu na stáří.
 

Z 10 dolarů udělala rovný milion

Druhý příběh je v mnohém podobný, a přitom zcela jiný. Hlavní roli zde opět hraje stát Michigan a hlavní výhra na stíracím losu. Žena, která nedávno oslavila své čtyřicáté narozeniny se při jedné cestě na nákup musela stavit na čerpací stanici. Do svého auta natankovala benzín a šla zaplatit. U poklady ji zaujal stírací los za 10 dolarů do loterie Hamilton, a tak si ho rovnou koupila také.
 
„S manželem stíráme losy pořád. Baví nás to a je to i jednoduchý dárek, když chceme jeden druhého potěšit,“ vysvětluje žena. „Když jsme setřeli tento los a zjistili, že je hlavní výhra naše, že jsme vyhráli milion dolarů, byli jsme v šoku, ale nadšení! Vždycky jsme měli pocit, že přijde den, kdy vyhrajeme velkou cenu, a je to požehnání, že se to opravdu stalo!"

Svou výhru si manželé plánují užít, ale hezky s rozumem. Určitě si pořídí nové auto, pojedou na dovolenou někam, kde nikdy nebyli a velkou část pak dají na spoření a investování.
 

Setřete si také svou (hlavní) výhru

Milionové hlavní výhry jsou ukryty také na losech od Sazky. Pokud máte rádi trochu napětí a jste hraví, zkuste to třeba s losy z rodiny Rentiér. Kromě jednorázových výher se v nich hraje také o pěknou měsíční rentu. S losem VIP Rentiér lze vyhrát až tři miliony korun hned a následně po dobu pěti let každý měsíc 200 tisíc korun. Zkusíte to?
 
O tom, že výhry skutečně padají, se můžete přesvědčit v přehledů losů, které vyhrály. Od roku 2017 si hráči díky losům od Sazky setřeli již více než 1220 výher vyšších než 100 tisíc.
 
A malý tip na závěr. Stírací los může být také hezkým, originálním dárkem pro každou příležitost.
 

Přečtěte si také