Setři a vyhraj Miliony! S novými losy od Sazky máte šanci získat až 10 „mega“
Kdo by nechtěl vyhrát milion? A co rovnou dva, pět nebo deset milionů? S novými losy Miliony od Sazky je to možné. Barevné losy v pop art stylu nelze přehlédnout. K dostání jsou na více než 7 600 prodejních místech Sazky a ve třech variantách, které se liší nejen barvou, ale také pořizovací cenou a výší hlavní výhry. Tak který bude ten váš?


Přečtěte si také: Tiket do loterie si často kupují jako dárek k narozeninám. Nyní vyhráli ve Sportce přes 17 milionů


Růžová, červená nebo zelená. Padesát, sto či dvě stě korun anebo dva, pět či deset „mega“. Někdo si losy vybírá podle barvy, jiný podle ceny a pro dalšího je zase rozhodující výše hlavní výhry. Ať patříte do jakékoli skupiny, z nových losů Miliony si rozhodně vyberete. Miliony si navíc můžete setřít také online. Každý z losů přináší hned dvě hrací pole, a tedy i dvě možnosti výhry.


Miliony 50 

Nový los Miliony 50 má růžovou barvu a ukrývá v sobě hlavní výhru dva miliony korun. Velmi lákavá je ale také druhá výhra v hodnotě rovného milionu. Los lze koupit za padesát korun.
 

Víte, co lze za dva miliony pořídit? 

Ačkoli v posledních letech ceny nemovitostí výrazně stouply, za dva miliony korun si lze pořídit například garsonku či byt 1+kk. Samozřejmě bude vždy záležet na lokalitě, kterou zvolíte.
 
Pokud přemýšlíte o chatě či chalupě, mohou vám výrazně pomoci s pořízením pozemku či rekonstrukcí staršího domku.
 
Se dvěma miliony si lze také užít dostatek zábavy – sportovní auto, motorka nebo exotická dovolená? Na to vše budete mít!
 

Miliony 100

Díky červenému losu můžete s trochou štěstí udělat z investované stokoruny rovnou pět milionů. Vedle této krásné hlavní výhry ukrývají losy Milion 100 ještě druhou a třetí výhru ve výši jednoho milionu korun.
 

Za pět milionů můžete mít…

S pěti miliony korun není problém pořídit například byt 2+kk na některém z pražských sídlišť. Na hezkou rekreační nemovitost v dobrém stavu tato suma bude také stačit.
 
Pokud se rozhodnete pět milionů investovat a nechat peníze zhodnocovat, můžete je diverzifikovat podle vašich preferencí. Investovat lze nejen do akcií a cenných papírů, ale třeba také do umění, starožitností, veteránů, luxusního alkoholu nebo nemovitostí v zahraničí.
 

Miliony 200

Zelený los Miliony 200 je nejdražším losem z rodiny Miliony. Je ale opravdu nadupaný! Přináší nejvyšší hlavní výhru deset „mega“, která čeká na jednoho šťastlivce. Další čtyři hráči si pak mohou setřít rovný milion. Cena losu, jak název napovídá, je dvě stě korun.
 

Inspirace za deset milionů korun

Deset milionů už je suma, která vám při správném rozhodnutí dovolí opravdu hodně – koupě větší nemovitosti, zajištění sebe a rodiny, zaplacení studií pro děti v zahraničí, start nebo podpora vašeho podnikání, ale třeba také pomoc potřebným – dar na charitu nebo dokonce založení vlastní nadace…
 
Který z losů Miliony bude ten váš? Své štěstí můžete zkusit jak s losy papírovými, tak si miliony můžete setřít i online.
 

Přečtěte si také