Mini renta má už víc než 50 výherců.  Jak si svých 365 tisícovek užívají?
Mini renta patří k nejmladším loteriím od Sazky. Byla spuštěna v srpnu 2023 a za necelý rok si ji sázející velmi oblíbili. Kdo by také nechtěl být každý den po celý rok o tisícovku bohatší? Přesně taková je totiž hlavní výhra v Mini rentě. Za necelý rok už se z ní raduje více než 50 šťastlivců.


Přečtěte si také: Padla hlavní výhra v Mini rentě. Šťastní výherci si kopii tiketu chtějí vystavit doma v obýváku


Cink! Cink! To není budík, ale příchozí platba 1 000 korun, která každé ráno po dobu jednoho roku přistává na kontě těm, kteří vyhráli loterii Mini renta. Za necelý rok od jejího spuštění už je takových šťastlivců více než 50 - ke konci června 2024 přesně 52.
 
Jedna z nejmladších loterií od Sazky dělá svým výhercům opravdu radost. Tisícikoruna denně jim dovolí užívat si zábavy a malých radostí, rozmazlovat se i odměňovat tak, jak chtějí, jak se jim líbí a jak si třeba předtím nechtěli nebo nemohli dovolit.

 

365 „splátek“ nebo najednou?

Ačkoli z názvu Mini renta vyplývá, že by se mělo jednat o rentu, výherci si mohou vždy zvolit, zda chtějí výhru vyplácet každý den nebo jim na účtu přistane celá částka najednou. Obojí má samozřejmě své výhody.
 
Někteří výherci jsou rádi, když si mohou každý den, díky „extra“ platbě, která jim cinkne na účtu pořídit něco navíc. Zajít si na dobrý oběd či večeři, pozvat drahou polovičku do kina či divadla, zajít si na masáž nebo kosmetiku, případně si udělat nějaký pěkný výlet po Česku, ale i do zahraničí.
 
Ti, kteří dali přednost výplatě výhry najednou pak nejčastěji peníze investují na spoření na staří nebo třeba pro své děti. Radost ale udělá i takové doplacení menšího úvěru či leasingu na auto nebo rekonstrukce bydlení.

 

Losuje se každý den

Vyhrát Mini rentu není vůbec špatné, to potvrzují všichni výherci. Malé radosti totiž dělají hned lepší den! Chcete i vy zjistit, jaké to je mít po celý rok tisícovku navíc: Zkuste své štěstí s Mini rentou. Losuje se každý den! 
A jak statistika téměř roční historie jedné z nejmladších loterií Sazky, ukazuje, Mini renta má v průměru každý týden minimálně jednoho šťastlivce, který získá hlavní výhru. Budete tím příštím právě vy?
 
Vsadit si můžete jednoduše na některém z více než 7 600 prodejních míst Sazky, ale také online na oficiálním webu loterijní společnosti nebo prostřednictvím mobilní aplikace.
 
A nezapomeňte v loterii Mini renta se nehraje pouze o hlavní výhru, ale také o další čtyři výherní pořadí.
 

Přečtěte si také