Přinášejí čtyřlístky štěstí? Ženě z Libereckého kraje určitě. Vsadila Sportku a vyhrála 44 milionů
Měla takové zvláštní nutkání si vsadit. A to nejen ona, ale také její manžel a syn jí přesvědčovali, že by to zrovna ten den mohlo klapnout. Ačkoli žena z Libereckého kraje vsází velmi sporadicky a bez nějakého zvláštního motivu, rozhodla se, že zkusí své štěstí. V trafice si vsadila kombinaci vlastních čísel. A 20. září večer se s manželem a dětmi radovali z pohádkové výhry 44 187 881 korun.


Přečtěte si také: Točila Kolo štěstí a vyhrála nové auto! Paní Lucie si převzala svou velkou výhru od Sazka Klubu


Říká se, že čtyřlístky nosí štěstí. Jen si vzpomeňte, jakou radost vám udělá, když jeden takový najdete. Žena z Libereckého kraje je v hledání čtyřlístků doslova přeborník. „Ona čtyřlístky nehledá, doslova o ně zakopává. Na metru čtverečním jich najde vždy hned několik,“ říká s úsměvem její manžel. Čtyřlístky si ale nenechává žena jen pro sebe. Vždy zeleným štěstím někoho obdaruje.
 

Den D opravdu nastal

Z počátku se zdálo, že daný pátek bude poklidný den, ale už od rána měla žena takový zvláštní pocit. „Když se k tomu přidal ještě manžel se synem a rýpali do mě, že si mám jít zrovna dneska vsadit, protože mám občas štěstí, tak jsem musela poslechnout,“ vypráví výherkyně se smíchem. S manželem Sportku vsázejí velmi příležitostně a už poměrně dlouho, ale nikdy zatím vůbec nic nevyhráli. Tedy až doteď.
 
Žena zašla do trafiky a vyplnila kombinaci vlastních čísel, která jí a rodině byla blízká. „Vybírali jsme čísla, která jsou pro nás něčím významná – například mou oblíbenou 13 mám spojenou s mnoha důležitými okamžiky v životě,“ popisuje výherkyně. Když po slosování zjistili, že je pátek 20. září pro ně opravdu „dnem D“, zůstali v šoku.
 

Až v Sazce uvěřila

Výhře nemohli manželé vůbec uvěřit a pořád prý čekali, že nastane nějaký zádrhel. Třeba, že ztratí potvrzení o výhře. To prý žena pro jistotu nosila stále s sebou v kabelce. „Pomalu všechny ty emoce zpracováváme. Až když jsme s manželem dorazili do Sazky, začala jsem pomalu věřit, že je to skutečné,“ říká šťastlivkyně.

I přes všechny pocity nejistoty ale začali doma hned snít o tom, na co výhru použijí. Rodině už žena nakoupila drobnosti a těší se, až bude moci svým blízkým udělat radost i dalšími dárky. Co ale s výhrou konkrétně udělají ještě rozmyšleno nemají. „Jsou to opravdu velké peníze, tak je potřeba si to pořádně promyslet,“ shodují se manželé. Hezkou all-inclusive dovolenou by si ale dopřát chtěli. Zřejmě splatí i hypotéku, podarují své blízké a část výhry dají i na dobročinné účely.
 
Svůj dosavadní život ale rodina měnit nechce. S prací jsou oba manželé spokojení a nedovedou si představit, co by dělali, pokud by ji opustili. I po takové výhře je prý důležité zůstat nohama na zemi.
 

Sportka – hra s největším počtem milionářů

Sportka je nejstarší a nejoblíbenější loterií v Česku, která každoročně plní sny stovkám nových milionářů. Naše nová výherkyně je jedním z mnoha důkazů, že se vyplatí zkoušet své štěstí – a to i jen příležitostně. Její rada pro ostatní sázející? „Zkoušejte to, štěstí jednou přijde. Ale s rozumem, všeho s mírou.“

Vsadit Sportku si můžete online, prostřednictvím aplikace Sazky nebo na jenom z více než 7 600 obchodních míst. A pozor, při každém říjnovém slosování je ve hře prémie – jeden garantovaný milion.
 

Přečtěte si také