Říjen přinese ve Sportce 13 nových garantovaných milionářů. Budete jedním z nich?
Chcete si zahrát o milionovou prémii Sportky? Šanci budete mít během celého října. V každém slosování Sportky se totiž bude hrát o jeden garantovaný milion. Už teď je tedy jisté, že k dosavadním 196 milionářům, kteří díky Sportce v roce 2024 zatím vznikli, přibyde v říjnu minimálně dalších 13. Budete jedním z nich? Zahrát si o prémii je velmi jednoduché.


Přečtěte si také: Každý den alespoň jeden milionář! Od začátku roku 2024 jich v loteriích díky Sazce vzniklo už 208


Milionová vánice a Milionové léto Sportky už letos přivály prémiové miliony 110 šťastlivcům, kteří si vsadili plný tiket a tím se zařadili do hry. A další šance, jak se stát jedním z výherců prémie Sportky, se blíží. V říjnu bude ve hře 13 garantovaných milionů, tedy během každého slosování se bude hrát o jeden z nich.
 

Stačí vsadit plný tiket

Chcete si o jeden z „extra“ milionů zahrát také? Je to velmi jednoduché, a dokonce k tomu ani nepotřebujete trefit tažená čísla. Výherce prémiového milionu je totiž losován a stačí k tomu jen číslo vsazeného tiketu. Pokud si tedy vsadíte na kterékoli z 13 říjnových slosování, nebo klidně na všechny, plný tiket za 270 korun včetně Šance, zařadíte se automaticky v každém slosování do hry o garantovaný milion. Pak už stačí mít jen trochu štěstí. Prvního milionáře poznáme už ve středu 2. října večer. Vsadit si ale můžete už teď!
 
Od října přichází Sportka se změnami, které se týkají i prémiových her, konkrétně počtu vsazených sloupců. Aktuálně pro zařazení do hry o prémii stačí vsadit osm sloupců místo dosavadních deseti.
 

Sportka v novém

Nový formát Sportky přináší vyšší výhry, více prémií, větší šance na výhru a také garantovanou minimální výši Superjackpotu, která bude vždy alespoň 30 milionů korun. Vylepšení se dočká i doplňková hra Šance, kde se možnosti výhry ztrojnásobí.

Z nejoblíbenější loterie se díky aktuálním změnám stává ještě atraktivnější hra, která pomůže plnit sny ještě většímu počtu nových milionářů. Ano, opravdu je to tak! Už nyní je Sazka, které Sportku provozuje, takovou malou továrnou na nové milionáře. V roce 2024 jich už vyrobila na 250 a rozdělila mezi ně téměř 1,5 miliardy korun. Jen ve Sportce si celkem 196 nových milionářů mezi sebou rozdělil částku přesahující 900 milionů korun.
 
Vyzkoušíte i vy své štěstí se Sportkou? Vsadit si můžete na některém z více než 7 600 prodejních míst Sazky, online nebo prostřednictvím mobilní aplikace Sazky.

Úvodní foto je pouze ilustrační. 
 

Přečtěte si také