Superjackpot padl na Jižní Moravě. Šťastlivec se raduje z nejvyšší letošní výhry 127 965 984 korun
Zatím nejvyšší letošní výhra ve Sportce padla ve středu 10. července 2024. Šťastný muž z Jižní Moravy si odnesl Superjackpot ve výši 127 965 984 korun. Mnoho z nás by po takové výhře zcela změnilo svůj život i práci. To prý ale u našeho výherce nehrozí. Ve svém životě nechce udělat žádné významné změny.


Přečtěte si také: Chuť na kávu mu přihrála milion korun. Američan už má plány, co s výhrou udělá


Mít vlastní čísla a být při jejich sázení konzistentní se vyplácí. O tom se přesvědčil muž z Jižní Moravy, který již 21 let sází stejnou kombinaci vlastních čísel. Když s hraním loterie začínal, sázel nepravidelně, tak, jak ho to zrovna napadlo. To se ale časem změnilo a svůj tiket si už chodí kupovat pravidelně, na každé slosování Sportky – tedy třikrát do týdne. Většinou sází v trafice a přesně tak to udělal i tentokrát.
 
Zajímavé je, že náš výherce nikdy nehraje jinou loterii, než je Sportka, dokonce si ani nekupuje stírací losy, které bývají pro většinu sázejících příjemným zpestřením herního zážitku a také skvělým dárkem téměř pro každou příležitost. Mezi nejoblíbenější losy patří ty z rodiny Černé perly, Zlaté rybky a Rentiéra.


Výhra pro něj nic nemění

Výherce Superjackpotu kontroloval svůj tiket večer doma u televize. Už byl po večeři, a tak si na oslavu dal pěkně vychlazený meloun, který na něj čekal v ledničce. O výhře řekl jen své nejbližší rodině a dál to šířit rozhodně nehodlá. Nechce ani měnit svou práci. „Myslím si, že mě výhra nijak zásadně nezmění. Pokud budu zdravý, chci i nadále chodit do práce tak, jako tomu bylo doposud,“ plánuje šťastlivec.
 
Když muž zjistil, že mu padl Superjackpot, zůstal prý naprosto v klidu a hned věděl, co s výhrou udělá: „Chci ji přerozdělit!“ A také prý bude své štěstí ve Sportce zkoušet dál, je to prý jeho hezká tradice a zvyk, kterého se nechce vzdávat. „Pro mě je to především zábava s trochou adrenalinu. Výhra může klidně přijít, ale peníze se vydělávají hlavně poctivě rukama,“ dodává výherce.


Dvojité štěstí během jednoho slosování

Ve stejný den to „cinklo” ještě jednomu šťastnému výherci. Oproti Superjackpotu to byl sice menší obnos peněz, přesně 17 672 370 korun, ale radost z výhry byla rozhodně veliká. Manžele z Moravskoslezského kraje díky ní čeká dlouho vytoužená rekonstrukce koupelny a podarují také děti a vnoučata.

Přijde výhra i k vám? Pokud ji chcete přivolat, musíte jít štěstí trochu naproti a vsadit si loterii, třeba právě Sportku, jako šťastlivci z Moravy. Vsadit si můžete klidně hned teď online či prostřednictvím mobilní aplikace. Tiket si ale můžete koupit i na jakémkoli z více než 7 600 prodejních míst s terminálem Sazky.
 

Přečtěte si také