Točit Kolem štěstí se vyplatí! Za 4 roky nadělilo členům Sazka Klubu přes 200 milionů korun
Co se vám vybaví, když se řekne Sazka Klub? Extra výhody, finanční i věcné výhry, žlutá věrnostní kartička pro všechny naše členy, Kolo štěstí a snad i trocha adrenalinu při jeho roztáčení. Přesně tak tomu je! Kolo štěstí přináší zákazníkům Sazky extra výhry už 4 roky. Dohromady si od roku 2020 členové Sazka klubu vytočili výhry v hodnotě přes 200 milionů korun.


Přečtěte si také: Své jméno viděl na webu Sazka klubu, teprve pak své výhře 100 tisíc korun pan Miroslav uvěřil


Vytočit si nové auto, pěknou statisícovou odměnu ale i řadu menších cen mohou díky Kolu štěstí všichni věrní zákazníci Sazky, kteří jsou majiteli žluté kartičky  Sazka Klubu. Pokud ji totiž pravidelně používají při každém nákupu produktů a služeb Sazky, získávají automaticky další extra šanci na výhru. Každý den si mohou roztočit Kolo štěstí!


Kolo štěstí plní sny

Být členem Sazka Klubu se rozhodně vyplatí! Za jednu sázku nebo jeden nákup losu máte totiž hned dvě šance na výhru. Kromě toho, že s trochou štěstí v zádech můžete vyhrát v loterii nebo si výhru setřít na losu, získáte ještě šanci roztočit Kolo štěstí a hrát o extra ceny. Přesně to už od roku 2020, kdy bylo Kolo štěstí spuštěno, dělá tisíce šťastlivců, kteří každý den využívají výhod věrnostního programu největší české loterijní společnosti.

Ke šťastným majitelům Sazka karty patří například paní Lucie, která si nedávno vytočila nový automobil Škoda Octavia Combi v hodnotě téměř 800 tisíc korun. Svému štěstí zprvu vůbec nevěřila, protože rodinné auto bylo právě to, co s přítelem pro rozrůstají se rodinu potřebovali. Jako o neuvěřitelném štěstí mluvil o výhře 100 tisíc korun v Kole Štěstí také pan Jiří.
 

Výhody, které se neodmítají

Roztáčení Kola štěstí ale není jedinou výhodou, kterou členové Sazka Klubu využívají. Ve své účtu také přehledně vidí celou svou historii nákupu loterií a losů, mohou si ale také uložit svá oblíbená čísla a pak si díky uložené sázence vždy jednoduše a rychle vsadit. Členové Sazka klubu mají také vždy přehled o svých výhrách, protože jim vždy přijde SMS oznámení, pokud vyhrají více než 1 000 korun.
 
Tím to ale ještě rozhodně nekončí. Majitelé žluté věrnostní kartičky se také mohou účastnit nepravidelně vyhlašovaných Extra her o 50x 10 000 Kč, která je toto léto exkluzivně zvětšena na  Velkou letní Extra hru o 100x 10 000 Kč. Již 550 členům se kartička nabila o 10 000 Kč. Budete dalším, kterým se kartička nabije vy?
 

Sazka klub nově i v aplikaci

Pro snadnější přístup do zákaznického účtu, a ještě jednodušší roztáčení Kola štěstí je tu skvěla mobilní aplikaci Sazka Klubu, se kterou máte všechny výhody v kapse a pohodlně naskenujete loterie a ověříte snadno, zda jste vyhráli. Nově s touto aplikací také můžete naskenovat i stírací losy, které mají pod stírací vrstvou QR kód. Stáhnout ji můžete zdarma z App Store nebo Google Play.
 

Skvělé výhody na dosah ruky. Nečekejte! 

Stát se členem Sazka Klubu je velmi jednoduché a rychlé. Navíc je k tomu potřeba jen telefonní číslo a nemusíte zadávat žádné další osobní údaje. Získat žlutou věrnostní kartičku lze zdarma buď na jednom z více než 7 600 obchodních míst Sazky, ale také jednoduše online na webu Sazky nebo prostřednictvím mobilní aplikace Sazka Klub.
 
Neváhejte a registrujte se ještě dnes! Nejenže získáte šanci točit Kolo štěstí a vyhrát fantastické ceny, ale také se stanete součástí komunity lidí, kteří vědí, že být členem Sazka Klubu se vyplatí.
 

Přečtěte si také